4. maaliskuuta 2012

Karkauslapset

Eli meille tosiaankin syntyi osuvasti karkauspäivänä venäläispoikue. Karkurilapset tulevat siis olemaan ikinuoria, tai ainakin hitaasti vanhenevia, onhan niillä synttärit vain neljän vuoden välein. :-)

Ylpeä äiti on tällä kertaa Lyyti, jolta esikoistensa hoito on sujunut varsin mallikelpoisesti. Kaiken kaikkiaan karkauspäivän lapsukaisia on kuusi pientä tuhisijaa, joten siis ihan mukavan kokoinen joukko. Kuvaa vauvoista ei kuitenkaan tähän hätään ole, ihan senkin takia etten viitsi häiritä huolehtivaista äitiä. Mutta älkää huoliko, kuvia ja juttuja vauvoista tulee myöhemmin riittämiin. :)

Tänään myös yksi soopelilapsi lähti uuteen kotiin, joten heitä on jäljellä enää kaksi. Päätin käyttää kaikista poikasista tunnisteissa yleisesti nimeä poikaset, joten sillä tunnisteella löytää tulevaisuudessa todennäköisesti paljon tarinoita pupulapsista.

Myös blogin ulkoasu muuttui, en ihan ole tähänkään vielä tyytyväinen, mutta katsotaan mikä tulevaisuudessa keksitään. Niin tosiaan (meinasin ihan unohtaa) blogilla on nykyään nimikin ja se syntyi itseasiassa kirjoitusvirheestä. :D Kuitenkin isot kiitokset nimestä ja superhienosta uudesta bannerista menevät ystävälleni Iidalle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti