15. huhtikuuta 2012

Juhlavoittaja 2012

Oswaldin serti
Pahoittelen pientä blogitaukoa tässä välissä. Muiden kiireiden ja inspiraation puutteen vuoksi blogi on jäänyt, mutta nyt koitetaan taas aktivoitua! Alkuun viime aikojen kuulumiset alkaen juhlavoittajasta. Nämä tulee parissa-kolmessa eri postauksessa, jottei teksti venyisi ihan äärettömiin!

Juhlavoittaja meni meillä hyvin. Ulkomuodossa olivat siis Mangus, Oswald, Vilma, Viivi ja sijoitustyttönen Varda.
Pisteitä tuli seuraavasti:

Oswald 95 sert ROP (lahjoituspalkinto rop- venäläiselle)
Mangus 94 kumaViivi 93,5
Vilma 93,5
Varda 92,5

Oswaldin tulokseen ei tietysti voi olla muuta kuin tyytyväinen! Onhan poika tosin komea ja jo Ruotsissa saanut 2x 94,5, joten ihan puuntakaa pisteet eivät tulleet. Venäläisiä oli ihan mukavasti näytillä ja ennen kaikkea hyvätasoisia, joten ropistakin voi olla hyvin tyytyväinen. Manguksella on jalassaan tällä hetkellä hirmuinen valkoisten karvojen rivi, eikä karva ole muutenkaan hyvä, joten en sille odota hyviä pisteitä ennen syksyä. Tähän nähden ysineloset olivat hyvä saavutus. Tytöt eivät olleet parhaimmillaan, mutta koska heidät oli tarkoitus astuttaa, tärkeämpää oli saada jotkut pisteet. Vilmalla pisteitä meni valkoisiin karvoihin (hups), Viivillä takajalkoihin (joissa siis mielenkiintoinen pilkkukuvio ollut koko talven :D) ja Vardalla turkista, jota kaverit olivat vähän näykkineet.

Palkintolistalla Oswald oli sijalla 25. Vielä pikainen kertaus niille, joille kanien palkintolistan muodostus ei ole tuttu juttu. Palkintolistalle pääsevät pisteillä 94 tai enemmän palkitut kanit. Korkeammat pisteet ohittavat luonnollisesti pienemmät. Samoilla pisteillä olevat (esimerkiksi kaikki 95) tietokone järjestää tiettyyn järjestykseen. Järjestys muodostuu kanien ominaisuuksien (esim. kuviollisuus) mukaan, joten tuurista ei ole siinäkään kyse. Samoilla pisteillä olevien välinen järjestys muodostuu aika monimutkaisesti, joten en tarinoi siitä enempää. Samalta omistajalta palkintolistalle pääsee myös vain yksi kani/per rotu ja väri. Eli tämän vuoksi esimerkiksi soopelinruskeat venäläiseni Mangus ja Oswald eivät olleet molemmat palkintolistalla, vain paremmat pisteet saanut (Oswald).

Juhlavoittajan palkintopöytä
Petissä olivat taas Taavi ja Viivi, kovin kummoisia pisteitä ei tullut tällä kertaa. Taavi sai 93 ja Viivi 94 ollen luokkavoittajakolmonen ja saaden kuman yleiskunnosta(?). Taavilla karva sähköistyi näyttelypaikalla sekä molemmilla vähennettiin kantapäiden kulumista. Itse en niitä kyllä löytänyt, molemmat asuvat oljella ja purullan joten senkin puolesta epätodennäköistä jalkojen kuluminen. Mutta tälläiset arvostelut tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti