30. huhtikuuta 2012

Pet-Expo 2012


Viikonloppuna oltiin siis pupujen kanssa Helsingin messukeskuksessa. Minna saapui meille jo perjantaina kaneineen, ja siinä iltasella napsittiin vielä kynnet sun muut ja katseltiin vauvoja. Ulkomuodossa näytillä olivat Oswald, Osku ja Toivo, pettipöydällä pyörähtivät taasen Toivo, Doomi ja Jippo.


Ulkomuodossa pisteitä tuli Toivolle ja juuri neljä kuukautta täyttäneelle Oskulle 93. Oswald sai 94,5 ja oli niillä rotunsa paras. Petissä Toivo sai 94 pistettä ja Doomi 93,5. Molemmat saivat myös kunniamaininnat viiden pisteen kohdista sekä yleiskunnosta.

Myös Jippo oli toista kertaa elämässään petissä. En kyllä odotellutkaan sen kummoisempia pisteitä, sillä poikahan ei pidä laisinkaan selällään olosta ja muutenkin sylinyhväily ei ole sporttisen pojun mieleen. Ilmosin sen kuitenkin, sillä ilmoittautumisten aikaan turkki oli aivan mahtava, upea ja kiiltävä, mutta arvata saattaa oliko se sitä enään näyttelypäivänä... Ei tietenkään, vaan turkki irtoili ihan kiitettävän hienosti. Jippo sai 91,5 pistettä. Psst. arvostelut voi lukea kuvaa klikkaamalla!


Sunnuntaina petissä oli vain yksi pupu, Oskun sisko Nika. En odottanut kovin hyviä pisteitä, mutta videokamera otti ja yllätti saaden hienosti 94 pistettä ja ollen niillä luokkavoittaja kakkonen sekä ppk5 ! Videokamera lempinimeä pitää selventää ehkä sen verran, että eräs ystäväiseni keksi tyttöselle tämän erikoisen lempinimen ja nykyään tytsy totteleekin Nikan lisäksi aina välillä Videokamera lempinimeä.. :-D

Sen lisäksi että tuomaroin jonkin verran esteillä viikonlopun aikana, olivat myös Toivo ja Jippo hyppimässä. Toivo oli kokeilemassa helppo mutkaa, mutta ei päässyt (odotetusti) edes maaliin saakka. Joskus näinkin. :D Jippo hyppi vaikeita kumpanakin päivänä, ollen molempina päivinä neljäs. Esteitä kuitenkin putoili eikä Jipsutin ollut oikein hyppytuulella kumpanakaan päivänä, mutta olen ihan tyytyväinen vuoden ekoihin kisoihin.

Messuilla jaettiin myös Vuoden Hyppykani 2011 palkinnot, joten Jippo palkittiin vuoden 2011 neljänneksi parhaana estekanina! Olen todella tyytyväinen ja ylpeä, että pikkuinen risteytysrääppäni ylsi heti ensimmäisenä kisavuotenaan näin hienoon tulokseen. :-) Onnea myös muille 2011 VH-listalla sijoittuneille kaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti