21. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Spesiaalipostaukset siirtyivät tuonnemmaksi bloggerin kuvien kanssa tottelemattomuuden ja muiden seikkojen vuoksi. Seuraa siis ihan peruskauraa, kuulumisia.

Ensinnäkin kanilan laajennus sujuu reipasta vauhtia, taitaa jäädä nyt kuvat raksalta postailematta ellen sitten huomenna kuvaile. Sen verran nopsasti rakentaminen on sujunut. Kohta enää verkot ja hienot, uudet häkit pääsevät käyttöön! Pitää vielä mainita erikseen, kuinka leppoisia veijareita meillä on. Tallin käytävällä eli ns. kanilan keskellä on pyörinyt nyt sirkkeliä ja lattiaa porattu pultteja varten. Esimerkiksi porauksen aikana, jolloin talli oikeasti tärisi, osa venakoista veteli sikeitä kyljellään häkeissään. Ainoastaan Lyyti otti vähän pulttia porasta ja hoitokani pakeni mökkiin sirkkeliä (joka on aika ymmärrettävää, kun ko vehje sen häkin edessä pyörii). Hienoa pupet!

Tänään ja eilen olen viettänyt paljon aikaa kanilassa siivoilen. Huomenna vielä muutama häkki siivottavana ja sitten voikin hengähtää hetkisen (eli noin päivän :D) ennen kuin sama rumba alkaa alusta. Suuren kanilauman omistamisen iloja, haha.

Tänään myös hypytin Toivoa esteillä ja samalla päätin kokeilla mitä Jambou tykkää esteistä. J tajusi idean älyttömän nopeasti ja hyppeli reippaita loikkia pikkuesteillä voikukkapuskan luokse. Ruoka veti puoleensa.

Kuvaton postaus tällä kertaa sillä aikainen herätys ja huomiset Askolan kisat odottavat jo edessä. Mukaan on lähdössä tällä kertaa vain estekaneja, tavoistani poiketen ei siis petteilemään olla menossa. Esteilemään lähtee koko perusnelikko (toivo, taavi, esme, jippo) ja lisäksi hoitopupu! Toivotaan siis lennokkaita loikkia huomiselle ja palaillaan.

2 kommenttia:

  1. http://caronkanitt.blogspot.fi/2012/08/liebster-blog.html <-- käy katsomasssa! :)

    VastaaPoista
  2. http://pupuplogi.blogspot.fi/2012/08/kuulumisia.html <-- Käy katsomassa tuo myös :))

    VastaaPoista