15. heinäkuuta 2012

Synttäreitä ja hienoja hyppyjä

Mun piti postailla jo eilen, mutta tietokone alkoi tietenkin reistailemaan. Eilen oltiin siis Suutarilassa hyppimässä. Mukana oli peruskolmikko: Jippo, Esme & Taavi. Keskivaikealla mutkalla oli kisaamassa Taavetti ja Esme. Esmellä kiinnostus esteilyyn oli nolla ja se vaikutti niin kiukkuiselta, että ajattelinkin ettei kauheasti toiveita kannata nostatella klassauksista. Esme kuitenkin liikkui radalla vauhdikkaasti, virheitä tuli kolme mutta sitä sattuu. Taavetti taasen nosti tassuja oikein urakalla, ylittäen maaliviivan nopsalla ajalla ja yhdellä vähän turhalla virheellä. Näin ollen Taavi klassautui vaikealle mutkalle ja oli luokan toinen, jee!


Vaikealla suoralla oli taas team Esme & Taavi. Elättelin toiveita klassauksesta Taaville, mutta tällä kertaa näistä kahdesta Esme kanavoikin kiukkunsa pomppuihin ja hyppeli hienosti yhdellä virheellä luokan viidenneksi parhaana maaliviivan yli . Taavilla tuli kaksi hirvettä alun sähläyksen johdosta, kelpo tulos sekin joten ei valittamista. Jipolla oli elämänsä kolmas eliitti hypittävänä, ja se meni varsin hienosti kahdella virheellä. Joskin nuo kaksi virhettä olivat vähän harmittavat, sillä ekalla kierroksella Jippo hyppäsi mielestäni kummatkin esteet puhtaasti, mutta sellaista sattuu. Video tulee myöhemmin.


Toivo ja hoitopupu Jören (eli velipoika :D) täyttivät eilen yhden vuoden! Synttäreiden kunniaksi synttärisankarit ja muut lemmikkipuput saivat jogurttinappeja ja muita herkkuja. Itsehän en anna kaneille mitään herkkuja, porkkana on meillä se herkku jota saadaan silloin tällöin. Tänä keväänä havahduin kuitenkin siihen, että mulla on kaappi täynnä jogurttinappeja ja vaikka mitä värikästä nappulaa, koska kanit olivat voittaneet niitä petpalkinnoiksi niin paljon. Kun ei niitä roskiinkaan viitsi heittää, aloin tuhoamaan herkkuvarastoja viisikon voimin. Eli siis Esme, Tiuhti, Aino, Hillevi ja Jippo ovat saaneet nauttia herkuista yllin kyllin, joskin naisväen suuhun ne tuntuvat lähinnä katoavan. Jippo nirsoilee moisten epäterveellisten herkkujen syömistä, mutta tyttöihin uppoaa kaikki. Erityisen hulluna ne ovat jogurttinappeihin, joita meillä oli yhdessä vaiheessa montaa eri makua. Niitä tavallisia, appelsiinin, salaatin ja mansikan makuisia. :D En kuitenkaan suosittele kenellekkään moisia herkkuja, tämä jo pelkän rasvaprosentin (25% raakarasvaa!!) perusteella ja lisäksi nämä sisältävät maitotuotteita ynnä muuta joka ei luonnollisesti pupun ruokavalioon sovi.

Taavin kuvat ©caro ja esmen kuvat ©maisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti