8. syyskuuta 2012

Levätkää rauhassa

Jotkut ihmiset pelkäävät perjantai kolmattatoista, meillä näköään taas syyskuun kahdeksas on päivä, jolloin pitäisi olla melkein hengittämättä ettei kaikki hajoa käsiin.

Patrician oli tarkoitus saada poikasia. Jokin meni kuitenkin vikaan, sillä tiineys tuntui ottavan tytölle kovin koville. Eilen illalla Patrician kunto romahti täysin ja tyttö puuskutti kovasti kipeän oloisena. Koitin auttaa Patriciaa parhaani mukaan, ja yöllä se synnyttikin jo kaksi tervettä poikasta ja ajattelin sen pärjäävän. Patricia ei ollut jaksanut tehdä poikasille pesää ja ne olivat kuolleet aamulla. Patricialla oli kuitenkin edelleen kipuja ja poikasia vatsassa. Yritimme pelastaa Patriciaa koko aamupäivän kaikin keinoin, mutta kivut vain pahenivat jatkuvasti. Loppuen lopuksi rakas Patti oli niin voimaton ja tuskissaan, että minun oli pakko tehdä päätös tytön tuskan lopettamisesta. Kiltti, ihana ja rakas Patricia pääsi vihreämmille porkkanamaille tasan vuosi siitä päivästä, jolloin Manguksen kaunis äiti Maya kuoli synnytykseen. 

Älkää astuttako niitä rakkaita lemmikkikanejanne vaikka olisi kuinka ihana saada kaunis vauva omasta kanista. Se ei ole sen arvoista silloin, kun joudutte hautaamaan sen rakkaan lemmikin.

2 kommenttia: