9. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Blogissa on vietetty pienoista hengähdyshetkeä- nyt kuitenkin palaillaan taas. Postauksen oikeaa reunaa koristavat herttaiset Taavin pienokaiset. Jos joku näistä palloista kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä poikasten kasvattajaan.

Hillevin vammat ovat parantuneet reipasta tahtia. Varpaan takia kipaistiin kuitenkin sunnuntaina eläinlääkärissä, sillä se vaikutti murtuneelta. Onneksi varvas onkin vain tulehtunut ja paranee sulfakuurin voimin. Hillevi on myös hyvin reipas potilas ja ottaa kiltisti lääkkeensä.

Myös vauvat ovat kasvaneet oikein urakalla. Meillähän on siis tällä hetkellä Nikalla viisi pienokaista ja Karalla kahdeksan. Niksun beibeissä on yksi pien tyttönen ja neljä poikaa. Karkin lapsissa on viisi tyttölapsosta ja kolme poikaa. Mikäli pieni supersöpö venäläinen kiinnostaisi, niin poikasista on vielä tyttöjä että poikia vapaana. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse, veerasemi@gmail.com

Haluaisin myös muistutella kysymyspostauksesta, menkääs kaikki reippaasti esittämään kysymyksiä! Aikaa kysymysten lähettämiseen on perjantaihin. Niitä voi lähettää myös ylläolevaan sähköpostiin. Kysymyksia tarvitaan vielä lisää, muuten kysymyspostaus jää toistaiseksi julkaisematta ja odottamaan jotain toista toteutushetkeä. :)


Raisioon ei meiltä karvanvaihtojen vuoksi tällä kertaa lähdetäkkään, mutta loppusyksylle on luvassa eräs toinen tapahtuma petteilyjen merkeissä- nimittäin KK:n pikkujoulupetti!

2 kommenttia:

  1. Ompas suloisia lapsukaisia! Mä en kyllä oo kartalla sun kaneista enää laisinkaan xd Ja oon niin kiireinen, sekä valitettavasti laiska, ettei mua näy missään puputapahtumassa enää tän vuoden puolella:S

    http://siivujaonnesta.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kirjotin just hienon tiivistelmän pupuista, kuinka oot voinu skipata! xd Ja voi höh :(

    VastaaPoista