27. lokakuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia

Caro Tassunjälkiä sydämessä -blogista heitti meitä haasteella, oivoi...

Haastettujen pitää
1. Kertoa 11 faktaa itsestään.
2. Vastata myös 11 kysymykseen jotka haastaja on määränny
3. Määrätä 11 kysymystä haastetuille
4. Laita alle neljä uutta haastettua:

Manda- Papanavaara

Yksitoista faktaa minusta itsestäni
- Kasvatan kaneja rodussa venäläinen
- Olen omistanut kanin/kaneja neljävuotiaasta :)
- Vietin taannoin vuosipäivää, sillä reilu kolme vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa kaninäyttelyssä!
- ... Ne olivat muuten by the way 2009 Kylmäkoskella.
- Pidän valokuvaamisesta ja napsin kuvani Nikon D7000- kameralla
- Ensimmäinen kasvattamani kanipoikue täyttää kohta kolme vuotta
- ...ja ne olivat kääpiöluppia!
- Pupujen lisäksi omistan Vinkku- hepan ja Nappi- koiran (Napsu on tosin perheen yhteinen). 
- Lempivärini on punainen
- Lempitv-sarjani on Täydelliset Naiset ja sydämeni itkee verta niiden lopetuksen vuoksi (joskin ensimmäiset kaudet ovat parhaimmat ;)
- Rakastan nukkumista

Huh, olipas hankalaa...! Järisyttäviä paljastuksia kerrassaan, mutta ehkä edes joku vähemmän tuttu lukija oppi jotain uutta. :)

 Yksitoista kysymystä
1. Milloin sua on hävettänyt eniten joku mokasi?
En muista nyt mitään, oon vähän sellainen ihminen, että rapatessa roiskuu mutta en jää pitkiksi ajoiksi suremaan menneitä. :D Nyt lähiaikoina oon tykkäillyt fbssä vähän kaikesta mistä ei ehkä pitäisi, koska ostin uuden puhelimen ja netin käyttäminen kosketusnäytöllä on mulle uutta, joten välillä sattuu pikkulipsahduksia (joita en välttämättä edes ensin huomaa...).

2. Missä maissa olet käynyt ja missä haluaisit vielä käydä?
Oi vitsi, nyt ei kyllä mahdu tää lista bloggeriin! Mun matkustuslistalta löytyy tasan Ruotsi. Kaks kertaa. :D Pupuilujen merkeissä haluisin pyörähtää Saksassa ja Tanskassa ja ihan muuten vain mua kiinnostaisi matkailla Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Keski-Eurooppaan. Lisäksi kulttuurin puolesta esim Kiina olisi kiinnostava lomailukohde!

3. Millaisia blogeja seurailet?
Pupublogeja ja muoti/tyyli/lifestyle- blogeja. Myös jotain vaihtariblogeja. 

4. Mikä on haave ammattisi ja miksi? 
No voi apua. =D Oon törmännyt tähän kysymykseen viime aikoina useammin kuin laki sallii ja rehellisesti sanottuna mulla ei oo aavistustakaan! Opetusala on kiinnostanut mua melko kauan, mutta saa nähdä minne sitä sitten päätyy joskus.

5. Mikä on lempiruokasi?
Pastat ja lempparein tonnikalapasta! (ja sitä kaikista parhainta tonnikalapastaa saa vaan kouluruokalasta- ikäväkseni nykyään entisen kouluni ruokalasta eli siitä en pääse enää nauttimaan! :<)

6. Pelkäätkö jotain?
Piikkejä! Eli rokotukset, puudutuspiikit, verikokeet jne... voiapua. Lisäksi ampparit nostaa karvat pystyyn enkä pidä pimeästäkään (varsinkaan jos mulle on näytetty joku hirveekauhee elokuva lähiaikoina).

7. Mikä on kallein ostamasi tavara?
Kamera

8. Oletko uskonnollinen?
En, en käynyt edes riparia.

9. Mistä tulet iloiseksi?
Oon aika iloinen ja nauravainen ihminen luonteeltani (toisinaan), mutta helpoiten tulen kyllä iloiseksi noista karvakavereista. Nuo puput on mulle sellainen voimavara, koska oli miten huono ja kamala päivä tahansa, niin aina hymy nousee huulille pupujen iltaruokintaa suorittaessa. Sekin riittää, kun näen kuinka iloisia ja onnellisia mun puput on. Usein ne kyllä järjestää jotain extraohjelmaakin illalla. =D

10. Entä vihaiseksi?
Oon myös vähän äkkipikainen, joten mua ei oo mitenkään kovin hankala saada suuttumaan. Mä en pidä itsekkäistä tai äkkipikaisista ihmisistä, enkä myöskään sellasista, jotka on toisille ilkeitä.

11. Mikä on suosikki urheilulajisi ja miksi?
En ole mikään urheilufani, ja siksi mulla ei oikeen oo mitään suosikkilajia. 

Kysymyksiä seuraaville!

Mikä on lempivuodenaikasi?
Mitä harrastat ja miksi?
Kuka on elämäsi eläin (ts. itsellesi tärkein eläin, sinun ei tarvitse omistaa sitä)?
Mitä toivot tällä hetkellä?
Mikä on tärkein/merkityksellisin tapahtuma elämässäsi?
Mistä tulet iloiseksi?
Mitä ostit viimeksi?
Mikä on lempibiisisi?
Mikä on lempipaikkasi(maapallolla, kotona, ulkona jne.)?
Mitä kieliä osaat?

Ja tämän hehtaaripostauksen loppuun vielä pari extrakysymystä, nimittäin vähän vaisuksi jääneen kysymyspostauksen sato!

Kuka on sun vanhimmaksi elänyt kani, ja kuin kauan eli (tai kuin vanha se on jos on vielä elossa :))?
Mun vanhimmaksi elänyt kani on ensimmäinen kanini Marja, ranskanluppa uros joka eli liki 10-vuotiaaksi. Nykyään meidän porukan vanhimmat kanit ovat 3,5-vuotiaat Esme ja Tupuna, mikä tuntuu sinäänsä hassulta. Tämä johtuu kuitenkin siitä, että vielä muutama vuosi sitten omistin vain muutaman kanin. Tänä vuonna viimeisin vanhoista "alkuperäisistä" pupuista menehtyi, eli rakkain Valko. Kun halvaus vei mukanaan myös Geigon, vain viime vuosien nuoriso jäi jäljelle.

Käytkö useammin pet- vai ulkomuoto näyttelyissä?
Ennen kävin enemmän peteissä, nykyään en juurkaan petteile. Ulkomuodossa taas käyn tiheään tahtiin omien kasvattivenskujen kanssa. :)

Paras muisto kani-näyttelyistä/estyhypystä?
Näitä on niiin monia! En tiedä oikeen onko sopivaa sanoa tätä, koska tästä on vasta viikko aikaa eli eihän tämä mikään muisto vielä ole. Mutta täytyy sanoa, että viime viikonloppu oli aika huikea kokemus- en olisi osannut unelmoidakaan BIS1:sestä omalla kasvatillani! Haluan vielä lisäksi sanoa, että tämä harrastus on antanut mulle niin paljon, ettei oikein yhtä asiaa voi nostaa muiden ylle. Olen saanut niin paljon iloa ja voimaa sekä hyviä ystäviä pupujen kautta.

Mikä/mitkä on sun mielestä parhaat kuvioinnit/värit kaneilla?
Mun lempikaniväri on sininen, sitä ei voita mikään. Kuvioista scheck-kuvioiset kanit on musta hienoimpia. Se kuvio itsessään on niin haastava, että ei voi kuin huokaista ihastuksesta jos näkee kauniin scheckin. Ja tietysti venäläis-kuvio on lähellä mun sydäntä! ;)

Kumpien kannalla olet enemmän, risteytys- vai rotukanien?
Koska kasvatan rotukaneja, mun luultavasti tulisi vastata tähän että rotukanien. :D Oikeasti taas en oo koskaan miettinyt tätä asiaa, joten sanotaanko vaikka että olen kaikkien kanien kannalla, jotka ovat syntyneet täyttämään tietyn tarkoituksen, mikä se sitten ikinä onkaan.

Mitä mieltä ruotsinjänis-projektista?
En ole mitenkään erityisen perehtynyt ruotsinjäniksiin, koska jänikset pieninä, suurina tai keskikokoisina ei oo yhtään mun juttu. Mutta yleensä ottaen uusien rotujen luonti on musta aina hienoa ja hattua nostettavaa, joten innolla odotan millaisia näistä sitten joskus muotoutuukaan!

Kuinka kauan uskot vielä omistavasi kaneja?
Uskoisin ja toivon, että tulen aina omistamaan kaneja. En tässä määrin varmasti, se on selvää mutta en usko ihan heti vaihtavani täysin puputtomaan elämään. Tietysti koskaan ei voi tietää mitä tulee eteen elämässä.

4 kommenttia:

 1. hihhiii meil oli vuosipäivä! muistaks ku tavattii kylmäkoskel?;)<3

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Olet varmasti tämän saanut ennenkin (kuten olin itsekin saanut), mutta päädyit nyt tällä kertaa mukaan listaukseeni ja pakkohan tämä on nyt sitten mainita, kun säännöissä niin sanotaan: http://hyllyllinenhiiria.blogspot.fi/2012/10/liebster-blog.html :)

  VastaaPoista
 3. Vilkku: Muistan :) <3

  Pauliina: Voi kiitos!

  VastaaPoista
 4. Haastoin sut blogissa mohkomassut.blogspot.fi vaikka oot näköjää saanukki tän haasteen jo :)

  VastaaPoista