19. lokakuuta 2012

Näyttelyvalmisteluja

Meiltä väheni tänään puput kahdella, kun Diibo ja soopelimuksu matkustivat uuteen kotiin. Diiboa ei ollut varsinaisesti tarkoitus myydä vielä, vaikka sen takajalkojen kuvio olikin vähän heikko jalostuskäyttöön. Alkuviikosta minulta kuitenkin kyseltiin venäläispoikaa todella mahtavaan kotiin, isoa karsinaa asuttamaan ranskanlupan kaveriksi. Pohdin hetken asiaa ja päätin sitten, että näin hyvään kotiin voin Diibon luovuttaa hyvillä mielin. Joten sinne Diibo siis tänään matkasi, odottamaan leikkauspöydälle pääsyä ja sen jälkeen ison tytön kaveriksi. Vähän on kieltämättä haikea olo, Diibosta ehti tulla viime aikoina tärkeä pullaposki minulle. Myös Lyytin lapsukainen "Laila" matkasi tänään omistajilleen. Yksin jäänyt Jayla oli aivan ymmällään, onhan se asunut koko elämänsä siskonsa kanssa. Toivottavasti J ei aivan kamalasti ikävöisi siskoaan.

Muuten tähän päivään on mahtunut näyttelyyn valmistautumista. Seitsemien kynsien napsiminen sujui täysin kivuttomasti, sillä kaikki tytöt käyttäytyivät todella nätisti. Totesin myös, että Tinke ei tule huomennakaan tekemään näyttelydepyyttiään, sillä Tinksulla on komea karvanvaihtoviiva peffassa... Onneksi venakot ovat suht ok kunnossa kaikki, karvaa ei ainakaan toistaiseksi kukaan heitä. Huomenna auto starttaa kasin aikoihin kohti Lempäälää Gimmojen Gisaan. Mukaan lähtee yhdeksän boksia valkoisia karvapalloja. Meidän venskut voi bongata näyttelyhäkeistä 110-116! 

Ansku

Lisäksi mukaan lähtee kaksi myytävää venäläistyttöstä, Naomi ja Ansku. Näitä söpöläisiä saa tulla vapaasti katsomaan ja paijaamaan. Kerron myös mielelläni lisää heistä, mikäli jompi kumpi leidi sulattaa sydämiä upealla luonteellaan... ;)

Naomi

Herttaisin vauva- Ansku!!

Palaillaan huomenissa, pitäkää peukut pystyssä meille!

1 kommentti:

  1. http://caronkanitt.blogspot.fi/2012/10/haaste.html haaste! :)

    VastaaPoista