26. marraskuuta 2012

Lemmikkimessut 2012, vihdoista viimein!

Bloggailuinto on hävinnyt jonnekin tuonne ulkona olevaan harmauteen. Uusia kuvia kun ei saa sään tympeyden vuoksi, joten kirjoittaminenkin tökkii. No mutta, josko fiilisteltäisiin vielä hetki messutunnelmia näin jälkikäteen! :)Kuvia tarttui mukaan enimmäkseen ELMA-messuilta eli sieltä toiselta elukkapuolelta. Näyttelykuvat onkin ottanut siis Hanna. :)

Mukana oli siis koko joukko kaneja (lauantai-iltana kanilan puolella olikin harvinaisen tyhjää näyttelypuppejen yövyttyä messarissa). Näyttelyyn osallistuivat Mangus, Oswald, Osku, Emil, Pahvi, Nanna, Toppe, Myy ja Minda. Esteillä puolestaan loikkivat Jambo, Toppe, Taavi ja Toivo (Esme jäi kotiin, sillä se ei mahtunut autoon eikä se oikeastaan pidä messukisoista :-D).

Kaikkia näyttelytuloksia en jaksa tähän luetella, mutta suurimmalle osalle pupusista tarttui mukaan pisteitä 93-94 välistä, taisi joku saada myös 92,5. Itse en jaksanut jäädä seuraamaan arvosteluja loppuun, sillä näin heti kanien ollessa pöydällä, ettei tänään ollut niiden kanien päivä, joille hyviä pisteitä odottelin. Siksi muutaman pupun arvostelut jäi minulta näkemättä. Siksi olikin pienoinen shokki, kun ystäväiseni jossain vaiheessa päivää kysyi, että kuka venakoista sai sen sertin. :-D Eipä siinä sitten auttanut kun kipittää häkeille katsomaan kenen ovessa tuo sinivalkoinen rusetti oikein roikkuu. Ylläri oli suuri, kun minun pienen vauvani Emilin ovessa komeili 95 lappunen! Emil on kyllä nätti poika, mutta itse olin ajatellut, että sen pitäisi vielä hiukan aikuistua ennen kuin uskaltaisi jotain toivoa. Tälläinen ylläri kuitenkin tällä kertaa. :D

Emil sijoittui myös BIS-pöytäskabassa neljänneksi sekä vei venäläisropin, eli nyt Emil käyttää nimensä edessä titteliä GG-12! Ja koska mä olin selkeästi koko viikonlopun aivan pihalla omien nuppusteni tuloksista, selvisi mulle vasta sunnuntaina, että myös Diandra (eli Taavin ja Tinken suloinen soopelitytär) oli saanut ropin ja GG-12- tittelin! Meidän junnuosasto oli selkeesti iskussa näissä karkeloissa :-D

Myös esteillä loikka lensi junnuosastolla hyvin! Taavin vaikea jäi vähän yrittämisen asteelle ja siksi en viitsinytkään ottaa sitä enää sunnuntaina mukaan osoittamaan mieltään. Toivo hyppeli keskivaikeita ihan yritteliäästi, sunnuntaina vain kolmella virheellä. Junnut pistivät parastaan, Jambo hyppi lauantaina helppo mutkan viidenneksi? vauhdikkaasti mutta vähän ihmetellen. Sunnuntaina suorallakin hyppy lensi puhtaan radan edestä ja olisikohan ollut seitsemänneksi nopeinten. Topsulla oli lauantaina edessään ensimmäinen keskivaikeansa mikä meni vähän harjoitteluksi. Lauantaina Toppe pieni pisti kuitenkin kaiken peliin ja kipitti aivan älyttämön hienon radan seitsemääntoista sekunttiin- korkaten luokan voiton! Mua edelleen naurattaa tuo helppo suora, nimittäin Toppe kirjaimellisesti kipitti eikä esimerkiksi juossut isoja loikkia. :D Hyvin se kuitenkin kipitti!

Siinäpä kaikki lemmikkimessuista 2012 meidän osalta. Oli muuten iso ilo nähdä näyttelyssä ja esteillä niin monia oma kasvatteja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti