22. marraskuuta 2012

Sairastelua

Blogissa on vietelty pientä hiljaista hetkeä johtuen omasta viikon sairastelustani sekä muista kiireistä. Nyt kuitenkin back on track!

Hiljaisen hetkisen aikana olemme ehtineet pupujen kanssa juosta kahdissa näyttelyissä näyttämässä naamaa ja paljastettakoon, etteivät ne nyt ihan häpeän puolelle menneet myöskään arvostelujen puolesta! Näistä kuitenkin lisää vielä myöhemmin erillisessä postauksessa.

Omistajan lisäksi myös Jippo on sairastellut. Löysin pojan maanantaina kanilasta makaamassa kyljellään ja vääntelehtien kivuliaan oloisesti. Totesin heti, että nyt ei oo olleskaan hyvä, Jipsu kun ei normaalisti tosiaan ole ruoka-aikaan paikallaan. Kun poika ei jaksanut kävellä eikä edes nousta syömään, annoin sille heti parafiiniöljyä ja laitoin boksiin lepäilemään siksi aikaa, että muut otukset saivat sapuskat eteensä. Jippo viettikin sitten illan ja yön mun sänkyn vieressä boksissa. Onneksi parafiiniöljy tepsi nopeasti ja tanssii tähtien kanssa aikaan J tutki jo innolla mun sängyn alustaa! Eli kaikki parhainten päin lopulta, suolistotukos tai mikä lie saatiin onneksi heti selätettyä ja poika on nyt energinen oma itsensä taas. :)

Meille on myös myönnetty taas tunnustuksia ja haasteita eri blogeista, suuri kiitos kaikille!! :)

Esme nauttimassa ensilumesta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti