3. tammikuuta 2013

Hirvittävä kamaluus

Blogissa onkin kokonaan jäänyt etukäteen mainitsematta tänään tapahtunut kamaluus. Oikeastaan keksin aika extempore viime viikolla, että Jambon olisi nyt hyvä aika menettää miehuutensa! Jambon kastrointi ei ole ollut suunnitelmissa, mutta Jampsu on niin kovin seurallinen pupu ja vaikuttaa niin yksinäiseltä, kun en minäkään sitä koko kanien hoitoaikaa voi rapsutella. Jambo esimerkiksi murisee häkissään, jos näkee minun pitävän sylissä tai silittävän lähistöllä toisia pupuja. Lisäksi se pomppii koko illan häkkiään ympäri seuraten ihmisten jokaista liikettä, koska se haluaisi koko ajan rapsutuksia ja seuraa.  Joten siksipä päätinkin, että jos Jamboselle aika joululomalle saadaan niin sukukalleudet saavat lähteä. Olen itse vielä joululomalla, joten leikkaus tulee sopivaan väliin ja Jambo pääsee pian kavereiden seuraan. :)

Tänään siis noin kolmen aikaan toimenpide oli ohi ja hiukkasen ennen viittä Jambo oli jo takaisin tolpillaan, joskin huterasti. Aluksi Jambo meinasi vähän nuolla haavoja, ja siksi pistin sille kaulurin. Poitsu ei kuitenkaan pystynyt juomaan kauluri päässä eikä kunnolla syömäänkään ja lähinnä murjotti kaulurista. Kun Jambo aloitti vielä kaulurin irroitusoperaatiot lyömällä päätään häkin reunoihin, päätin että kauluri saa lähteä. Onneksi Jambo ei ole loppuiltana nuollut haavoja lähes laisinkaan, joten eipä kaulurille olisi ollut tarvettakaan. Nyt Jambou on taas hyvillä mielin ja ruokakin maittaa.

Jambou asustelee siis sisäpupuna nyt muutaman päivän ja sen jälkeen siirtyy takaisin omaan kotiinsa haavoja parantelemaan. Tyttöystävätkin on poikaa jo odottamassa, nimittäin siskontyttö Stella ja venäläisneitonen Sinttu. Jambo on varmasti aivan  onnessaan sitten kun tyttöjen luokse pääsee. :)

Olen myös unohtanut mainita blogissa, että venkkutyttö Minda muutti uuteen kotiin joulun jälkeen. Painotan venäläisissä ruskeeseen väriin, joten siksi päätin, että jompi kumpi sinisistä tytöistä muuttaa uuteen kotiin. Koska hyvä koti löytyi heti tutusta paikasta kysyttäessä, muutti Minda sinne. Myös kaksi Viivin "lasta" (=äitinsä kokoiset kolmikiloiset kumipallot) muutti eilen yhteiseen uuteen kotiin ja voi että, kun nyt on hassua ruokkia neljän sijasta kahta kerjäävää palloa!

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi:)! Liityin lukiaks.
    Jos kiinostaa nii tuolla ois lukemista :)
    > pupusenelamaa.blogspot.com

    VastaaPoista