28. tammikuuta 2013

LU 2013

Seuraa taas vaihteeksi näyttelyhypetystä, nimittäin viikonloppuna omistaja ja osa pupuista seikkailivat Jyväskylässä LU- näyttelyiden merkeissä. LU on isoin kaninäyttely, suomennettuna maanäyttely eli suomenmestaruus. Suomessa LU järjestetään toistaiseksi vain joka toinen vuosi, muissa pohjoismaissa joka vuosi. Anyway, kyseisten karkeloiden vuoksi herätyskello soi lauantai-aamuna 4:30 ja auto starttasi tuntia myöhemmin kohti Jyväskylää.

Itse näyttelyt menivät ihan hyvin  pari viikkoa ennen näyttelyä osuneet säät huomioon ottaen. Venäläiskuvio kun on lämpötiloille melko herkkä. Ensin todella lämmin ja heti perään hirmuisa pakkanen ei ole se paras säävaihtoehto venkkujen kuvioille. Enemmän kyllä ehkä haitaksi oli se, että pupuparat luulivat lämpimillä ilmoilla kevään koittaneen ja alkoivat vaihtaa karvaa... Venäläisistä parhaimmat pointsit eli 94,5 keräsi tällä kertaa Pahvi. Ne olivatkin jo pojan kolmannet 94 puoloset ja tälläkään kertaa serti ei jäänyt kauaksi, nimittäin toinen tuomari jo sitä ehdotti. No mutta, ehkäpä Pahvikin vielä joskus pääsee yli 94,5 kirouksesta. Muuten venäläiset saivat kaikki 94-93,5, lukuunottamatta Lumikkia, joka sai 93 ja Mariannea, jonka saldoksi kertyi 92. Lumikki asuu laumassa ja on siksi pienempi ja ei niin muhkea kuin yksin/kaksin asustelevat sisaruksensa. Onneksi tytöllä on vielä paljon aikaa kasvaa ja kehittyä. Mariannen pistesaldon taas selittää järkyttävä karvapilvi, joka oikein pölähti tytön turkista. En oikein ymmärrä, miten se onnistui juuri näyttelyssä heittämään turkkinsa täysin irti kun kotona se oli vielä hyvä. :D

Pahvi oli pisteillää vastakkaisen sukupuolen paras. ROP:n ja LU-13 tittelin sai kasvattini Aprikoosi pisteillä 95. Hieno venäläisnaaras onkin ja pisteensä täysin ansainnut, onnea vain omistajalle ja Adelalle! :) Palkintolistalle ylsivät meiltä loppuen lopuksi Pahvi, Jayla sekä sininen Myy ysinelosillaan ja lisäksi venäläisryhmä (94,5+94+94). Oho, tästä huomasinkin että olen kokonaan unohtanut pikkusopulamme. Minulla on nykyään tapana unohtaa kokonaan, että menossa hengailee mukana vielä muutama soopelikin, vaikka muuten venskut ovat kohtalaisen tehokkaasti soopelit kanilasta syrjäyttäneet. :D Mutta asiaan. Jaikkis sai ekoista skaboistaan hienosti 94,5 ja oli yllättäen myös ROP! Oikein hyvin Jaylalta, varsinkin kun tyttö on vielä pieni laps ja kylkeenkin on jostain ilmestynyt tumma pallon muotoinen pilkku.

hämmentynyt Pahvi

aamupaijaukset ja sapuskaa

It's mine!

Postauksen kuvamateriaalista vastaa Hanna !

Psst viimeiset hetket klikata sivupalkin kyselyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti