21. tammikuuta 2013

Turku 19.1.

Pikainen päivitys ilman kuvia- anteeksi siitä.

Turkusessa siis meidänkin poppoo pyörähti, vaikka reissu meinasin jäädä tekemättä pakkasesta johtuen auto-ongelmien vuoksi. Onneksi yhden naisen pelastuspartio Hattulasta riensi hätään ja päästiin kuin päästiinkin paikan päälle. Suurensuuret kiitokset hälle. :-) Pupuja oli tällä kertaa matkassa ihan kohtuullisen rajoissa menevä määrä, kahdeksan. Pidemmät puheitta, tuloksia tylsästi luetteloituna:

Petissä pyörähtivät:
Stella 93p
Toppe 94p
Ansku 94,5p + kuma käsiteltävyydestä
Myy 95,5p + lkv1 + kuma + ppk5
Toivo 95,5p + lkv1 + kuma + ppk4

Eli varsin upeasti ja hienosti! Vaikka täytyy todeta, että kahden kuukauden pettipanostuksesta ja tsemppailuista huolimatta Stellalla ei vaan näköään ole venäläisspirittiä tarpeeksi (vaikka se puoliksi sellainen itsekin on..). Nimittäin Stellan kanssa oli tosiaan panostettu pettikuntoon jo pidemmän aikaa ja venäläiset taas tuttuun tapaan napsin kynnet ja heitin bokseihin ja tulos on tämä, haha. :D No ei siinä mitään, venäläiset on hyviä pettikaneja juurikin siksi, ettei niitä tarvitse puunata, koska puput hoitavat homman itse.

Ulkomuodossa taas komeilivat:
Angelica 93,5
Bueno 93,5
Stjärnebackens Skoijig 93,5
Daydream 94 + kuma
Pacaya 94,5 + kuma
Starlit Sky* 95 + serti + ROP !

Esteillä loistivat enemmän tai vähemmän:
helppo suora: Toppe 1vp
kv mutka: Toppe 3vp, Toivo 8vp... (toivosta toivottomaksi.. :D)

Loppuviikosta palaillaan, mulla onkin nyt paljon uutta kerrottavaa, mutta nyt ei kerta kaikkiaan ehdi naputella pidempää tarinaa ennen weekendia Joten hyvää viikkoa kaikille ja palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti