18. helmikuuta 2013

Oon nelivuotias!

Kuten otsikon  voi päätellä, meillä on vietetty synttäreitä. Oikeastaan synttäribailut ajoittuivat jo eiliselle ja viime viikon keskiviikolle. Yleisestä hulabaloosta ja toisaalta äärimmäisestä lomalaiskottelusta johtuen en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi synttärihehkutusta naputella. Samaan syssyyn voi lienee mainita, että samasta syystä koko blogi on ollut jonkun aikaa hiljaisena. :D

Mutta tosiaan 13. päivä juhli vuosia Tupsu ja eilen luppamamma Esme. Kummallekin neidolle tuli mittariin neljä vuotta. Täytyy sanoa, että vaikka just hetkinen sitten päivittelin blogissa sitä kuinka meidän pupujengi on niin nuorta porukkaa, että en voi millään uskoa Esmen olevan jo neljävuotias! Tuntuu, että ihan justhan tuo omapäinen luppaneiti meille muutti. Toisaalta taas vielä hullummalta tuntuu, että kuukauden sisällä Tiuhti täyttää kolme vuotta ja kesällä Taavi samat kolme ja Hillevi jo neljä vuotta. Ei voi muuta todeta, kuin että niin se aika vaan tosiaan rientää!

Synttäreitä juhlittiin eilen popsimalla hieman petistä voitettujen herkkujen varastoa pienemmäksi, nelikon voimin tosin vaan tällä kertaa. Tiuhti ja Esme ahmivat herkkuja parempiin suihin tasaista tahtia mutta nuorenpaa polvea, eli Jamboa ja Stellaa, kiinnostivat silitykset ja sylissä olo ruokaa enemmän.

Näpyttelen tähän perään myös hieman kuulumisia viime ajoilta. Näyttelyissä käväistiin lauantaina ja siitä tarkemmin lähiaikoina. Tänään vaihdeltiin hieman häkkijärjestyksiä, jotta Blida pääsi asustamaan isompaan aitaukseen vauvojen varalta. Olen kohtuuvarma, että Blidan massussa on jotain kasvamassa. Ainoastaan siskosten häkkiin ilmestynyt karvapesä on vähän kysymysmerkki. Toivottavasti kuitenkin tällä kertaa tytöistä Nanna puuhailisi muka vauvoja eikä Blida. Toki voihan neiti B olla aikaisin liikkeellä, mutta oman kokemuksen mukaan aikaiset pesänväsääjät ovat yleensä olleet tyhjiä. No sen näkee sitten parin viikon päästä. :)

Huomenna olisi tarkoitus repiä itsensä sängystä jo aamupäivällä ja siivoilla pupulassa. Myös häkkejä pitäisi vielä säätää jollain tavalla, nimittäin Luka asustelee edelleen ns. tornitalossa, jossa pidän kaneja oikeastaan vain väliaikaisesti, koska se on paljon pienempi kuin kaikki muut häkkini. Luka on kuitenkin jäämässä meille pysyvästi, joten sillä ei ole mitään syytä asustella tornitalossa. Lukasta voisin muutenkin mainita muutaman sanasen. Tuo saksalainen komistushan muutti meille tammikuun alussa. Luka osoittautui heti alusta alkaen aivan mahtavaksi seuraa rakastamaksi nallenaamaksi. Täytyy todeta myös, etten ole pitkään aikaan kiintynyt johonkin kaniin noin lyhyessä aikaa näin paljoa. Luka on yksinkertaisesti aivan mahtava persoona. Vaikea uskoa, kuinka kani jota ei mitä todennäköisemmin ole aikaisemman elämänsä aikana juurkaan käsitelty, on noin mahtava poika käsitellä ja todella avoin ja seurallinen luonteeltaan. :)

Nyt tämä "pikainen tervehdys" alkaa hieman poksua rajoistaan, joten sanon tässä vaiheessa heipat. Koitan naputella tässä loman aikana myös jotain hieman spesiaalimpaa blogiin, joten pysykääpä ruudulla. :)

2 kommenttia: