23. helmikuuta 2013

Petishow

Tässä vähän iltatunnelmia kanilasta parin videopätkän välityksellä. :D Videot on hiukan nopeutettuja, mikä ei välttämättä ollutkaan niin hyvä idea, kun niitä katselin, mutta well koittakaa kestää.


Blida aloitti vähän turhan aikaisin pesänrakentelun, joten nyt kyllä pelottaa tuleeko sieltä mitään poikasia?! Neiti oli juuri saanut heiniä siivun, ja noin tunnin kuluessa Blida kantoi suussaan kaikki nuo heinät mökkiinsä. Tässä pieni pätkä hyyvin vakaalla kädellä kuvattuna jostain keskivaheilta heinien raijaus urakkaa.

Sain vihdoista viimein filmille Emilin jokailtaisen petishown. Oon oikeasti yrittänyt lukemattomia kertoja kuvata tätä onnistumatta ja nyt vihdoista viimein! Emil on niin viisas poika, että heti jos se näkee kameran tai kuulee tarkennusäänen, loppuu pedin heivailu siihen ja poitsu tulee tuohon eteen nenä kiinni verkkoon tapittamaan. Jos kameraa ei ole maisemissa, niin voin kyllä vaikka seistä tuossa vieressä katselemassa ja pedin heivailu jatkuu iloisesti. :D Mutta pidemmittä puheitta tuo peti on Emilin rakkain asia ja se tulee varmasti tässä videollakin esiin.

3 kommenttia:

 1. Eikä, söpö Emil ja petishow! :D

  VastaaPoista
 2. Toi on kai joku sun kasvattien juttu, Prinssi raahaa kanssa kaikkea kamaa :D

  VastaaPoista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani
  pupunomablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista