20. helmikuuta 2013

Pori 16/2

Näyttelykuulumiset Porista viime lauantailta. Matkaan lähti kaiken kaikkiaan kymmenen kania, vaikka olinkin ilmoittanut pupuja 13. Jayla ja pari venäläistyttöä vaihtoivat karvaa sellaisella tahdilla, että niitä oli turha lähteä näytille viemään. Tästä syystä jäikin vähän kaivertamaan, etten ollut ilmoillut näyttelyyn Valtsua. Kanilan valkoinen komistus on pyöristynyt viime aikoina valtavaa vauhtia ja karvakin on parantunut entisestään. Nyt olisi nimittäin ollut Valtsullekin hyvin tilaa autossa... No mutta, ensi näyttelyissä pääsee sitten Valtsukin tekemään näyttelydebyyttinsä. :)

Porissa tuntui olevan hyvin tiukka linja ja ainoat sertit jaettiinkin kääpiörotujen kesken. Meillä pisteet olivat sellaista kohtuullisen hyvää keskitasoa, mutta kanien aikaisemmat pisteet huomioon ottaen hieman turhia. Melkeimpä kaikki venäläiset saivat 93,5, yksi taisi mennä hieman alle ja yksi hieman päälle. Oswald jäi puolen pisteen päähän viimeisestä sertistään ja oli siis pisteillä 94,5 rop.

Loppupäivä sujuikin jutellen tuttujen kanssa ja omia pullia paijaillessa. Koska sertin sai vain viisi kania, karsittiin BIS-pöydälle ysineljä puolosista kaksi kania. Elikkäs Oswaltterikin pääsi kokeilemaan onneaan BIS-pöydälle. Itse olin aika pessimistisellä mielellä, sillä 94,5 saaneita kaneja oli kohtuullisen monta ja lisäksi muutama tan (ne tuppaavat aina viemään kaikki bis-skabat :D). Siksi olikin pienoinen yllätys, että Oswald lopulta pääsi karsiutui tannarin kanssa viimeiseksi kahdeksi kaniksi! Näin ollen Oswald oli siis BIS7.

Tässä vielä linkki muutamaan näyttelyssä ottamaani kuvaan. Jos joku tunnistaa näistä oman puputtimensa, niin kuvan saa toki itselleen ottaa.
Kuvat täällä  ©Veera

1 kommentti: