6. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Kuulumispäivitystä taas tähän väliin! Ensiksikin, meille on viime välissä tullut useita haasteita ja tunnustuksia. Kiitos kaunis tästä kaikille ja tunnustukset ja haasteet on tarkoitus huomioida myös blogissa- nyt vain on ollut niin paljon kaikkea muuta *tärkeämpää* etten ole ehtinyt. Mutta eiköhän viikonloppusella olisi vihdoin aika naputella sananen niistäkin. :)

 Lisäksi meillä on taas hiukan porukka vaihtunut, nimittäin Viivi ja Pica muuttivat viime viikolla ennen Ruotsin reissua omaan kotiin. Hiukan oli kyllä suru puserossa, niin kivat tyttöset oli kyseessä ja Viivikin kuitenkin melkeimpä ensimmäisistä venäläispoikueistani... Onneksi tyttöjen uusi koti on aivan huippu ja tytöt tulevat varmasti viihtymään siellä todella hyvin! Tytsyjen lisäksi myös Aikku muutti hieman yllättäen uuteen kotiin. Tämä ei ollut mitenkään suunniteltua, mutta tällä kertaa asiat menivät niin että Aino pääsi nyt uusien rapsuttajien luokse asustelemaan. Aino asustelee siis tässä "melkein" naapurissa samalla kylällä, joten tulen tyttöä aina välillä tulevaisuudessakin näkemään. Ainosta on pidetty kovasti uusien omistajien luona. Aikku itsekin on käyttäytynyt nätisti, joten luultavasti A& Jipon yhteiselo ei vain jostain syystä toiminut.

 Kokeilin myös Jipolle uutta kaveria, Myytä. Aluksi pariskunta näytti todella hyviltä ystäviltä, mutta aamulla eivät olleet kyllä enää sovussa, joten erotin sitten kaverit ennen kuin käy jotain pahempaa. Jostain syystä mun muut kanit ei oikein tunnu ymmärtävän noiden venäläisten sielunelämää eivätkä tule oikein niiden kanssa toimeen. Myyhän on aikaisemmin asustellut äitinsä Tinken kanssa yhdessä, mutta astutin Tinken vähän aikaa sitten, joten kaverukset pitää nyt erottaa.

Ja poikasista puheenollen sitten! Ihmelapsi ja neljä sisarusta voivat tänään hyvin massukkaasti ja villisti(!) :) Nyt tuli myös mieleeni, että tosiaan olen taas unohtanut infoilla noista tulevista poikueista. Elikkäs vauvojen täytteinen kevät on tulossa sillä kohta myös Angelica ja Nanna saavat lapsukaisia. Angelica vaikuttaa ainakin lupaavalta sen suhteen, että siellä olisi pullat uunissa, mutta Nannasta ja Tinkestä en ainakaan vielä toivo suuria.

 Lisäksi ihana kultapojunu Toppe vietti synttäreitä viime viikolla!  Tai no, jos ollaan rehellisiä, Topsukalla ei ollut synttäreitä tänä vuonna laisinkaan. Topsu on nimittäin syntynyt karkauspäivänä ja on siksi ikinuori. :D Topsu mussukan synttäreiden kunniaksi kuvituskin saa tällä kertaa olla vanhoja kuvia pikkutopesta ja vähän isommista teinitopesta!

 Lähipäivinä meillä tulee myös tapahtumaan jotain todella surullista, mikä olisi oikeastaan pitänyt tehdä jo hieman aikaisemmin, mutta en ole kyennyt. :( En aio kuitenkaan kirjoittaa tästä sen tarkemmin nyt, sillä olen jo valmiiksi suru puserossa kyseisen tapahtuman vuoksi. Suurin osa tätä blogia lukevista ystävistäni mitä luultavammin tietää mistä on kyse ja muut kuulevat sitten, kun jaksan asiasta naputella. Ajattelin kuitenkin varoittaa hiukan ennakkoon, ettei tämä asia tule osalle aivan puskista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti