19. maaliskuuta 2013

Pupulapsia monin kappalein

Olen pitänyt pientä blogitaukoa, kun ei ole tehnyt mieli kirjoitella mitään. Nyt poikaset alkaa kuitenkin olla siinä iässä, että voin kohta alkaa tykittää niistä söpöilykuvia tänne- mikäs sen inspiroivampaa!

PAHVI
Tosiaan Blidan lapsoset ovat nyt noin pariviikkoisia, pörröisiä ja vauhdikkaita vesseleitä, jotka vielä toistaiseksi ovat pysyneet pesässä. Sukupuolet näyttäisivät jakautuvan niin, että kolme tytsyä ja kaksi poikaa löytyisi pesästä. Ainakin naaraasta voi siis laittaa kyselyitä.

Myös Angelicalla on poikasia ja niiden syntymä on taas kokonaan toinen juttu. Nimittäin kaikki ei mennyt niinkuin strömsössä ja ongelmia riitti. Onneksi kuitenkin Ansku on hyvissä voimissa kuten myös kaksi vauvaa.  Näiden vauvojen isukkina toimii siis ehta eurooppailainen, Luka.

Lisäksi kanimäärä on hiukan vähentynyt, muutamia kaneja on lähtenyt uusiin koteihin. Kolme puputtia matkasi niinkin pitkälle kuin toiseen maahan, nimittäin Norjaan. Matka oli mennyt hyvin kaneilta ja kolmikko asustaa tällä hetkellä jo uudessa kodissaan.

Myös synttäreitä on taas vietelty. Lyyti täytti muutama päivä sitten kaksi vuotta ja Tiuhti kolme. Isoja tyttöjä ovat jo.  Myös soopelikasvattipoikueeni täytti eilen kaksi vuotta- kylläpäs aika rientää! :)

Ilmoittelin myös kuusi pupua petteilemään Renkoon 30. päivä tätä kuuta. Siellä siis tavataan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti