23. huhtikuuta 2013

Lempäälä 21.4.

Lempäälässä pyörähdettiin sunnuntaina esteilyjen merkeissä. Sää oli mitä mainioin, kerta kaikkiaan ihanaa nähdä vilaus aurinkoakin tässä monen kuukauden jälkeen! Mukana oli melko lailla koko esteilevä sakki. Helpossa onneaan koittivat siis ensikertalaiset Osku ja Stella sekä jo hieman tottuneempi pomppupupu Topsu. Osku ja Stella eivät olleet hyppineet aikaisemmin kuin kerran nopeesti kotipihalla, joten treenipuoli oli vähän heikolla hapella. Osku ei siksi tajunnutkaan oikein, että esteet piti hypätä yli eikä vain jyräillä. Osku kuitenkin liikkuu reippaasti, joten nyt ehkä lisäharjoitusta niin hyvä tulee. Stella taas ei ollut edes tajunnut hyppimistä kotona, joten lähdettiin siis aika vahvoin lähtökohdin kisaan. :D Stella kuiteskin tajusi toisella kiekalla mistä oli kyse ja saikin vain neljä virhettä, mikä oli hieno aloitus! Topsu hyppeli iloisesti ja vauhdikkaasti, mutta vähän tunaroitsi keskellä rataa, joten harmittavat kaksi virhettä tuli. Ensi kerralla sitten ehkäpä paremmin. :)

Keskivaikeassa kisasivat sitten Jambo ja Toivo. Kummallakin pojalla meni ihan ok, Jambolle oli vähän väärä suunta ja Toivo nyt on luonnostaan vähän tunari. :D Pitää katsoa miten se lähtee nyt hyppimään, tuleeko huolellisuutta hyppyihin ja hiukan enemmän ponnua. Mikäli ei niin Toivo saattaa jäädä esteilyistä pois.

Pankin räjäytti kuitenkin Taavi, joka starttasi päivän viimeisessä luokassa eli vaikeassa. Taavi nimittäin hyppi toisen kierroksen sulavasti maaliin yhden virheen kera. Tämähän tarkoittaa sitä, että Taavi klassautui vihdoista viimein ELIITTISUORALLE!!! Olen niin iloinen, täydellinen aloitus Taavin hyppyvuodelle kun vielä voittokin napsahti Taaville. Todella jännää nähdä miten eliitti lähtee pojalta sujumaan. :)

Kuvat on ottanut Minna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti