14. toukokuuta 2013

Kevät-tunnelmissa

Taas väliin vähän enemmän kuulumisia. :) Ensinnäkin huomasin, että Tuurin näyttelypostaus on kokonaan unohtunut. Koska kuitenkin näitä näyttelyjuttuja näyttää nyt tursuavan joka nurkasta, niin kirjoittelen Tuurin hippaloista sitten samalla kuin päivittelen ensi viikonlopun Askolan zembaloiden tulokset.

Ilmat ovat olleet nyt niin mukavat, että viikonloppuna muutama pupu pääsi muuttamaan jo ulkohäkkeihin. Lyyti ja Hillevi muuttivat varjoisampaan ulkohäkkiin ja isompaan heppatarhan nurkille sitten taasen Tiuhti, Jambo ja Esme. Ulkopupsut ovat olleet tyytyväisen oloisia pihalla ja tykänneet kivoista säistä. :)

Joku saattoikin ehkä ihmetellä, miksi Stella ei enää asu nelikossa. Stellan piti muuttaa myös ulos, mutta huomasin siinä siirrettäessä, että Stellulla oli todella pahan näköinen tulehtunut haava taipeissa. En yhtään tiedä mitä on tapahtunut. Stellaa en siis tietenkään uskaltanut ulos laittaa asumaan ja aloitettiin heti tulehduksen hoito. Täytyy kyllä sanoa, että kolmessa päivässä on tapahtunut suorastaan ihmeitä ja valtava tulehtunut läiskä on enää ihan pieni rupi. Ajattelin kuitenkin, että Stellalle katsotaan nyt tässä uusi kaveri, koska kolmen kopla varmaan kiusaisi tytsyä uudelleen yhdistettäessä. Stella on muutenkin vähän tollainen herkkis neiti ja nuo kolme taas ovat aikamoinen rymylauma. Olenkin jo vähän juoksutellut Jippoa Stellan kanssa, joten letsii mitä tästä seuraa. :)

Lopuksi vielä kuvat Nannan poikasista, isoja ja söpöjä höpönassuja ovat he jo. Kolme ihanaa poikaa on näistä vielä vapaana. :)

naaras, varattu

Montana "Hannah", naaras jää kotiin

naaras, varattu

Michigan, uros

Oklahoma, "Max", uros jää kotiin

Arizona, uros

Colorado, uros


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti