22. toukokuuta 2013

Kuka söi poikasten viikset?

Paljon on taas tapahtunut lyhyessä ajassa. Tänään ihana soopelityttömme Tinke lähti uuteen kotiin, tähän ihan lähelle. Siellä Tinkeä odottaa leikattu poika kaveriksi.

Huomasin jo oikeastaan viime viikolla jotain hyvin hassua. Nimittäin kaikilta Nannan poikasilta on viikset lähestulkoon kadonneet eikä äidillä itselläkään ole ollenkaan viiksiä. :D Ainoastaan yhdellä poikasella on pitkiä viiksiä, muilla ne ovat enemmän tai vähemmän poikki. Onkohan tämä yksi poikanen popsinut kaikilta muilta viikset? En oikeastaan tiedä, mutta joku ne on ainakin syönyt. Kummallista. Toivottavasti ne kasvavat kohta takaisin. :D

Lisäksi kanilassa on uusia ystävyksiä! Heitin Stellan ja Jipon yhteiseen kämppään eilen ja no, ne olivat kuin aina yhdessä olisivat asustaneet. Tämä on varsin hassua, koska yleensä mun tutustuttamisoperaatiot päättyvät ennemmin tai myöhemmin huonosti. Mutta Stella ja Jipsu ovat ihan bestiksiä, nukkuvat vierekkäin ja pesevät toisiaan. :)

3 kommenttia:

  1. Nyyh, sun uusin postaus ei näy :-( vai poistitko sen?

    VastaaPoista
  2. Blogger ilmeisesti sekoilee jotain, koska en edes ole ollut koneella ja postaus oli itsekseen pompannut takaisin luonnoksiin. Mutta nyt pitäisi taas näkyä! :)

    VastaaPoista