28. toukokuuta 2013

Salo 26.5.

Salossa oltiin tosiaan esteilemässä ja pettipuolella sunnuntaina. Mukava joskin hiukan kiireinen pupuilupäivä.

Petissä olivat Jambo sekä venskuttimet Toivo, Sinttu ja Myy. Jambo sai mukavat 93,5, ehkä vähän liiankin hyvät siihen nähden että Jambolla oli a) karvanvaihtoraja b) Jampsu vihaa selälleen kääntämistä eikä siihen suostunut näyttelyssäkään. Jampsunen oli myös tuomarin suosikki ja sai palkinnoksi herkkuja korissa. Itseäni nauratti tämä palkinto kovasti, koska tunnistin korin heti samaksi, joka annettiin YLE:llä puoliseitsemän ohjelmassa vierailessamme Maisun pupuille. Jambo sai myös palkinnon puhtaista tassuista, mikä oli aivan superihanaa, koska olen niiiin kauan tavoitellut jollekin kanille kumaa puhtaista tassuista! Jambon tassut olivatkin kyllä ihan valkoiset, tosin ansio on kanissa itsessään, koska minä en niitä ollut edes pessyt ennen näytsiä. :-D

Venskuilla meni tuttuun tapaan hyvin, Toivo ja Sinttu saivat 95 ja sotanorsu alias Myy 95,5 pistettä. Myy karsiutui BIS-pöydältä pois, mutta muita palkintoja tuli kyllä ihan kiitettävästi. Sinttu ja Myy olivat lkv1 sekä venskut saivat kumia mutten muista mistä tai kuka sai mitäkin. Lisäksi Sinttu sai kovetettuja ruisleipiä "timmein mimmi"- lahjotuspalkintona.

Esteilemässä olivat siis helpossa Toppe, Stella ja Osku. Jälkimmäiselle kahdelle nämä olivat toiset kisat. Osku ei oikein vielä jaksa nostaa peppua tarpeeksi, mutta hauskaa ylienergisellä pojalla tuntuu olevan kisoissa, joten mikäs siinä sitten. Virheitä tuli varmaankin joku 4, mutta vauhtia oli mukavasti. Stella hyppeli komeasti toisella kiekalla yhdellä virheellä, joten Stella sai ensimmäisen klassauspisteensä. Toppe hyppi upeasti ja vauhdikkaasti puhtaalla radalla maaliin ja sijoittui myös luokan kolmanneksi.

Keskivaikeassa kilpailivat Toivo ja Jambo. Jambo hyppi nätisti, mutta teki kaksi virhettä, joista toinen oli kyllä vähän turha. Halvtvåan- kirous.......... Toivo sen sijaan pisti töppöstä toisen eteen tokalla kiekalla ja pääsi maaliin kera yhden virheen ja ensimmäisen kv-klassinsa! Toivokin osaa kunhan vain viitsii... jos viitsii ;) Alla videot kv pupujen suorituksista ja muutamat napsut radoilta. Kuvat on ottaneet Caro, Saga, Miia ja Siiri.
Video Toivosta: http://www.youtube.com/watch?v=cbHvRuMdIKc&feature=youtu.be
Video Jambosta: http://www.youtube.com/watch?v=tR4A-owCVC0&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti