13. kesäkuuta 2013

Ypäjä 8.6.

Ypäjällä oltiin taas perusjengin ja Hillevin kanssa hyppimässä. Ypäjän kilpailut pidettiin tosiaan hevosopistolla Finnderbyn yhteydessä, eli siellä oli vähän isompiakin esteilijöitä menossa mukana. :)

Helpossa kisailivat meiltä Stella, Osku ja Hillevi, joka tuli kokeilemaan josko estehyppy olisi kivaa virikettä mummolle. Hillevi oli kuitenkin aivan nokka rutussa koko kisojen ajan, ei tykännyt yhtään ja alkoi jopa kiukuttelemaan mulle. Eli jäivät nyt mummelin vikoiksi kisoiksi, vaikka hyppiminen hyvin sujuikin - muistaakseni kolme virhettä. Osku taas oli ihan riemuissaan kisoista. Se juoksi kentällä volttia minun ympärillä ja oli aivan innoissaan, kun sai juosta ja kaivaa!! Esteitä putoili kyllä taas, mutta Oskusta on aina hauskaa hyppiä, vaikkei se osaakaan. Osku on melkoinen touhupupu ja siitä on aivan superkivaa, kun se pääsee kotoolta reissuille ja saa touhuta ihmisten kanssa. Stella hyppi myös mukavasti, tosin itse ohjasin vähän typerästi ja yksi helppo este putosi, josta toinen virhe. Noo ehtiihän sitä sit ens kisoissakin saada klasseja. :D

Keskivaikeassa olivat onneaan yrittämässä pojat. Toivolla on tapana laiskotella eka kierros ja niin nytkin, ja siksi ei päästy sitten toiselle kierrokselle. Harmin paikka, mutta ei voi mitään. Uusia kisoja tulee kuitenkin. Jambou taas hyppeli sitäkin sievemmin, nimittäin yhdellä virheellä maaliin ja sekin helpohkolta esteeltä. Joku sijoituskin taisi tulla, en vaan muista mikä. Hirmu ilmavia ja hienoja loikkia oli Jambolla ja vauhtikin löytyi, olen aika innoissani nyt Jambon hyppytyylistä. Jännä nähdä miten estekesä tulee meillä sujumaan. :)

Vaikeassa oli tuttuun tapaan Taavi. Toinen kierros alkoi meillä huonosti, kaksi ekaa helppoa estettä heilahtivat maahan. Loppu rata menikin sitten puhtaasti, tyypillistä Taavia, pari helppoa pudotetaan ja muuten liidetään rata kauniisti maaliin. Toivottavasti poika ehtisi vielä ennen SM-kisoja eliitti mutkaan, mutta saapa nähdä nyt... Kuitenkin tällä vauhdikkaalla suorituksella irtosi luokan voitto, jee! Tästä radasta on video lopussa.

Eliitissä oli pitkän tauon jälkeen (jos messuja ei lasketa) Jippo. Vähän mietiskelin miten pojalla sujuu ja kiinnostaako sitä enää, varsinkin kun oli kuuma päivä. Yllätykseksi Jippo lähti juoksemaan hirmuista kyytiä, hyvä kun perässä pysyin ja esteitäkin putosi vain 2! Tällä Jippo taisi sitten jopa sijoittua eliitin kolmanneksi. Olin kyllä todella tyytyväinen, mielenkiinto hyppimiseen on selkeästi palannut ja vauhti radalle. Tästä on mukava jatkaa kesän kisoissa. :)Kuvat c. Siiri&Miia, Maisu ja Pia

2 kommenttia: