27. heinäkuuta 2013

Vauvoja tulossa!

Odotettavissa venäläisiä väreissä soopelinruskea ja -sininen!
Astutettu 25.7. eli poikasia odotettavissa 24.8. eteenpäin.

Daydream  x Spirited Away
soopelinsininen                  soopelinruskea
A94                                       A94,5 
kuvia                                     kuvia

Poikueen emä "Myy" on isokokoinen ja nätti venäläisnaaras. Myyllä on siniseksi venäläiseksi hyvä kuvio. Luonteeltaan Myy on todella kiltti ja rauhallinen, rapsutuksia rakastava persoona. Ruoka ja rapsutukset ovatkin Myyn lempiasioita. Hyvän luonteen ja lihaksikkaan kroppansa ansiosta Myy on pärjännyt hienosti pet-näyttelyissä ollen muunmuassa BIS4 ja BIS5. Ulkomuodosta parhaat pisteet ovat 94, kovin monesti Myytä ei ole näytetty ulkomuodossa.

Poikueen isänä toimii ystäväni Maisun venäläisuros "Donfero". Donfu on hyvän kokoinen ja hyvin pyöreä venäläisuros. Donfulla on suloinen nallenaama, jonka toivon periytyvän myös poikasille. Luonteeltaan Donfero on äärimmäisen seurallinen ja ihmisrakas poika. Aktiivisuutta ei myöskään tältä pojalta puutu, sillä se on aina menossa. Donfero on hyvin rohkea ja onkin aina innoissaan tutkimassa uusia paikkoja. Todella mukava poika kultaisella luonteella varustettuna. Ulkomuodosta Donfun parhaat pisteet ovat 94,5.

Kummallakin vanhemmalla on myös jonkun verran estetaustaa, vaikka itse vanhempia ei ole kokeiltu esteille. Nimittäin Myyn isoisä on kanini PLU-11 Quantum of Solace. "Taavi" kisaa tällä hetkellä vaikeaa mutkaa ja eliittisuoraa ja hyppii hyvin ilmavasti ja vauhdikkaasti. Isän puolisisar taas on hieno estekani Voodoo Queen. "Mei" kisaa eliittiluokkia ja on muunmuassa viime vuodelta Vuoden Hyppykani 2. sekä korkeushypyn Suomenmestari 2013. En voi luvata poikasten hyppivän, kuten en voi luvata niiden pärjäävän näyttelyissäkään, mutta mikseipä reipasluonteisella poikasella tästä poikueesta voisi olla mahdollisuudet menestykseen esteradoillakin. Venäläiset ovat kuitenkin yleisesti ottaen touhukkaita luonteiltaan ja itselläni urokset ovat pitäneet estehypystä.

Innolla odottelen jo millaisia pikkupalloja täältä syntyy. Kyselyitä otan vastaan jo etukäteen kuten aina, mutta mitään en varaa ennen poikasten syntymää. Lisätietoa kasvatuksestani: www.veerankanit.weebly.com

"En varmasti katso kameraan" t. Myy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti