28. elokuuta 2013

Vuosipäivä

Pieni päivitystauko on taas hurahtanut ohitse, hupsis!  Nyt minun oli kuitenkin pakko naputella postaus tänne, sillä tänään on aivan erityinen päivä. Nimittäin nyt on kulunut neljä vuotta siitä, kun ensimmäistä kertaa astuin pupunäyttelyiden ihmeelliseen maailmaan! Ensimmäiset pupunäyttelyni olivat vuonna 2009 Kylmäkoskella. Siellä osallistuin pettiin kanieni Esmen ja Tupunan kanssa. Siitä se kaikki sitten pikkuhiljaa lähti - tai no ei oikeastaan edes niin hiljaa. Joka tapauksessa, aivan uskomattoman hassua, että tuostakin päivästä on vasta neljä vuotta! Kyllä minulla muutakin elämää on kuin puput (vaikka joku tätä saattaakin ihmetellä haha), mutta silti pupujen kanssa kisailu on antanut uskomattoman paljon minulle. En edes osaisi kuvitella millaista elämäni nykyään olisi, jos en olisikaan tavannut kaikkia mahtavan upeita ja rakkaita ihmisiä, joihin olen tutustunut juurikin siellä kaninäyttelyiden häkkiriveissä tai esteradan vierellä.  Puhumattakaan kaikista enemmän ja vähemmän unohtumattomista kokemuksista ja hetkistä pupukisareissuilla. Toisin sanoen olipa mahtava juttu, että tuli neljä vuotta sitten eksyttyä pupuilun ihmeelliseen maailmaan.

 

Lisätäkseni nostalgiaa, etsin tähän muutaman laadullaan hurmaavan otoksen juurikin sieltä Kylmäkosken pippaloista. Näissä tunnelmissa jatketaan myöhemmin tällä viikolla, nimittäin muutamat hieman tuoreemmat pettitulokset odottavat pävittelyä.

Ps. Saan usein kommentteja siitä, kuinka kanini ovat niin ylivoimaisia petissä ja pärjäävät melkein aina. No ihan näin meidän kesken, aina asia ei ole aivan näin ollut kuten kuvat todistavat. XD Toimikoon nämä kuvat rohkaisuna kaikille pet-harrastajille, tästäkin pisteestä on suunta palkintopöydille. Tsemppiä tassujen pesuun kaikille, know the feeling...

Pps. Nämä näyttelyt eivät kyllä tosiaan menneet ihan nappiin. Muistan, kuinka Tupuna pissasi suoraan tassuilleen ja hännälleen isot pisut juuri ennen arvostelua. En kyllä edes ajatellut, että tassujen pitäisi olla puhtaat ja niitä pitäisi pestä näyttelyihin, koska "nehän on kaneja ja kyllä kanien pitää saada temmeltää vapaasti tassujen puhtaudesta huolehtimatta"!! ;)

1 kommentti: