16. syyskuuta 2013

Loistokkaasti Lohjalla

Näyttelyissä pyörähdettiin taas viime viikonloppuna ja tällä kertaa Lohjalla. Mukana oli vain kaksi kania, Valtsu ja Hosuli. Vähän oli orpo olo ilman venäläisiä ja näin pienen kanipoppoon kanssa, mutta ensi kerralla sitten taas koko joukon voimin. ;)

Iso valkoinen sai 93,5. Pisteitä meni muunmuassa korvista, joita Valtsu ei (kuumuudesta?) johtuen tahtonut pitää ylhäällä ollenkaan, vaan piti boksissakin toista korvaa melkein lupassa. Tämä nyt ei tietenkään pystykorvaiselta kanilta ole kovin toivottavaa. :D Valtsu oli ROP, joskin muita wienereitä ei paikan päällä ollut.

Pienempi sininen eli Hosuli pisti taas pöydän koreaksi. Hospe sai pisteitä hienot 95 sekä oli ROP (tosin myös rotunsa ainoa) sekä näyttelyn paras nuori. Nyt alkaa siis kuumeinen kolmannen sertin metsästys, tosin ensin täytyy odottaa, että Hosuli täyttää seitsemän kuukautta ja pääsee A-luokkaan (muotovalioksi tarvitaan vähintään yksi aikuisluokan arvostelu). Näyttelyssä jaettiin vain kolme sertiä, Hosulille ja kahdelle hienolle hermeliinille. Hermeliinit poseerasivat hienosti ja Hosuli kun on hieman... no hosuli... joten en herätellyt sen suurempia toiveita Best In Show:n suhteen. Pessimisti ei pety. ;) Kuitenkin kun 94,5 pisteen kanit oli valittu, oli aika laittaa BIS-pöytä järjestykseen. Niinpä hauskasti siinä sitten kävikin, että Hosuli korjasi koko potin ja sijoittui Best In Show'n sijalle 1! Upeaa, että omat kasvatit ovat muidenkin mielestä hienoja ja saa juhlistaa tälläisiä tuloksia (vaikka rotu onkin "väärä").  :-) Alla kuva ylpeästä näyttelyn komeimmasta kanista!

BEST IN SHOW 1 Quicksilver **

6 kommenttia:

 1. Tuosta on hyvä jatkaa. Onnittelut!

  VastaaPoista
 2. haaste! http://siisinkarvakorvat.blogspot.fi/2013/09/kesainen-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Haastoin sut :)

  http://kani-asiaa2011.blogspot.fi/2013/09/kanien-kesa-2013-haaste.html?m=0

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille!
  Hauskan kuuloinen tuo haaste, pistetääs korvan taakse jos vaikka toteuttaisin. :)

  VastaaPoista