5. lokakuuta 2013

Family reunion

Parista eri syystä päädyin kokeilemaan uutta kaveriporukkaa. Lyyti, Hillevi, Toppe ja Jayla ulkoilivat jo alkuviikolla yhdessä ja kemiat tuntuivat natsaavan ihan hyvin. Niinpä päätin viikonloppuna totuttaa nelikon toisiinsa.

Marianne ja Feela muuttivat isosta aitauksesta toiseen aitaukseen, että nelikko sai ison ja neutraalin tilan tutustua. Suurin ongelma ilmenikin Topsun ja Lyytin välillä, sillä Lyyti on hieman pomottava luonne ja Topsu sai aina hirveän hepulin Lyytin tullessa lähelle. Lyyti alkoi sen seurauksena ihan tahalteen jahtaamaan Topsua ja diivailemaan. Siksi viime yön Lyyti viettikin boksissa ja Hillevi + nuoriso saivat tutustua rauhassa aitauksessa. Lyyti oli kuitenkin boksinsa kanssa aitauksessa, eli sekin näki uudet kaverit koko ajan. Aamulla vastassa odotti täysin ystävystynyt kolmikko ja nyrpeä Lyltsi. Seuraavaksi koitti vaihe kaksi, jossa kokeilin uutta taktiikkaa, itse en ole ennen kaneja tällä tavoin totuttanut toisiinsa. Nimittäin ongelmatapaukset Lyyti ja Toppe pääsivät kumpikin boksiin ja mukaan päiväksi estekisoihin (jotka pidettiin tällä kertaa ihan meidän hoodseilla). Pientäkään rähinää ei päivän aikana ollut ja puput nukkuivat poski poskessa, eli en tiedä mikä se ongelma kotona näillä kahdella oli?! No kotiin päästyä ei sitten muuta kuin koko jengi kasaan ja katsotaan mitä tapahtuu. Vähän siinä oli tietysti ihmettelyä, mutta ruoka-aikaan oltiin jo hyviä ystäviä. Vielä välillä puput tietysti kyhnäävät alkuperäisissä ryhmissään, eli Toppe+Jayla yhdessä ja Hiltsu+Lyyti yhdessä, mutta eiköhän se ryhmähenki sieltä kohta herää.

Hauskaahan tässä on se, että Lyyti on sekä Topen että Jaylan äiti ja Lyytin äitimuori taas puolestaan on Hillevi! Kunnon perheen uudelleenyhdistyminen, mummo + äiti + lapset. Ja kuka näistä on nyt sitten pomo laumassa? Mummon sana on se viimeinen sana tietenkin. :)

oikealta: Toppe, Lyyti, Hillevi, Jayla 

1 kommentti:

  1. Awww.. Tää blogi on tosi suloinen ja samoin sun pupuset! Liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista