18. lokakuuta 2013

Kamala lumi & Ihana Oswald

Oma mielipiteeni (ensi)lumesta on kuta kuinkin sama kuin koirallamme Napilla. Aamulla avatessamme ulko-oven ensi kertaa yhdeksän aikoihin, Nappi katsoi ensin hitaasti pihalle, nyrpisti kuononaan lumiselle pihalle,  sitten katsoi minua syyttävästi kulmien alta silmiin, tuhahti ja meni takaisin sisälle nukkumaan sohvalle. :D 

En ole lumesta ollenkaan innoissani myös siksi, että olin ajatellut kuvaavani kaneja oikein urakalla tänään. Ensinnäkin luminen ja ruohotupsuinen piha ja pilvinen taivas ovat hieman synkkä kuvaussää. Toiseksi en pidä lumikuvista yleensäkään, koska melkein kaikki kuvattavani ovat väriltään valkoisia ainakin osittain eli talvi tuo aina omat haasteensa kuvaukseen. No säämasentelusta huolimatta pakkauduin iltapäivällä kunnon toppavarusteisiin ja lähdin kameran kanssa ulkoiluttamaan muutamia pupuja. Tässä siis hieman kuvaussaldoa suosikkipojuni Oswaldin kanssa. 

Oswald oli innoissaan lumesta ja ulkoilusta. Se juoksenteli ympäriinsä ja kaiveli onnessaan, mutta palasi aina lyhyiden hetkien jälkeen riemuissaan minun luokseni. Oswald osaa sisällä antaa pusun pyydettäessä ja huomasin ilokseni, että myös ulkona Oswald pusuttelee mielellään. On ihanaa, kun kanista näkee selkeästi kuinka paljon se pitää ihmisistä. Oswald on juuri tälläinen kani, vaikka se kuinka tykkäisi juoksennella pitkin pihaa, niin silti säännöllisin ajoin pitää tarkistaa, että omistaja on vielä tallella. Ihana Oswald. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti