21. lokakuuta 2013

Kolmas serti Porista!

Tällä kertaa menenkin suoraan asiaan, eli kuten kuvista ja otsikosta saattaa bongata, Hosuli nappasi lauantaina kolmannen sertinsä!! Olen edelleen aivan häkeltynyt Hosulin menestyksestä. Kolmet näyttelyt, kolme sertiä ja nyt rekisteröintiä ja anomista vaille valmis Suomen muotovalio. Hieno otus kerrassaan Hosuli, vaikka toimittaakin meillä pelkkää lemmikin virkaa. Tässä sen näkee millaista kasvattaminen on, joskus vain käy tuuri ja syntyy tälläisiä ylläreitä vaikkei niitä osaisi edes odottaa. :-)

Porin näyttelyt sujui muutenkin mukavasti, nuoret venskuttimet saivat ihan ok pisteitä välillä 92,5 - 95. Päivän yllättäjä oli Bock Royal eli tutummin Poksu, joka sai 95 pistettä eli sertin. Poksuhan etsii myös omaa kotia edelleen, eli jos joku näyttelyistä kiinnostunut pohdiskelee venäläisen ostoa, niin tässä olisi nyt varsin mukava tapaus siihen hommaan..!

Venäläisten pisteet tarkemmin:
Montana (Hannah) 92,5
Alexander 94,5
Michigan (Mikki) 94
Velvet Teddy (Vekku) 93,5
Lady Dancer (Nada) 92,5
Blue Pompano (Taneli) 93
Bock Royal (Poksu) 95Venskuttimien pisteisiin olen ihan tyytyväinen. Tyttöjen arvosteluista en ole ihan samaa mieltä, varsinkaan verrattuna siihen mitä muut pupsut saivat samoista kohdista. Onneksi venskut ovat vielä nuoria ja tässä on koko piiiitkä talvi aikaa näyttelyttää heitä.

Sertejä nappasi niinkin monta kuin 11 kania, joista seitsemän karsittiin BIS- pöydälle. Poksutin ei valitettavasti päässyt palkintopöydälle saakka, mutta Hosuli sen sijaan pääsi. Hospe kävi melkoisen ylikierroksilla BIS-pöydällä ja minulla oli kädet täynnä työtä sen kurissa pitämisessä. Hosuli on nuorena uroksena hieman "innokas" ja meinasikin napata muista uroksista maistiaisia ja lisäksi tapansa mukaan nuuskutti kaikkea mahdollista. Jouduinkin ottamaan Hosulin syliin, sillä pojan pienet aivot alkoivat loppua kohden ylikuumentua niin pahasti hajujen vuoksi. Hosulin nimi ei todellakaan turhaan ole Hosuli, sillä jo pienestä pitäen suurta säheltämistaipuvaisuutta oli havaittavissa!

Loppuen lopuksi Hosuli jäi nippa nappa toiselle sijalle eli nappasi tällä kertaa sinisen ruusukkeen. Nyt Hosulla onkin jo BIS1, 2 ja 3 sijat saavutettuna. Vieläkin hieman hämmentävää, että Hospesta nyt tosiaan tulee ensimmäinen Suomen muotovalio kasvattini. Väärä rotu vain. :D


3 kommenttia: