9. lokakuuta 2013

Poikien kuvailua

Sunnuntaina iski pahemman laatuinen kuvausinspis, mutta harmi kyllä kuvauspaikat ja valo eivät oikein suosineet syysiltasella. Napsin joka tapauksessa muutamia ruutuja nuorista venäläispojista. Edustuskelpoisimmat mallit (lue: ne kaksi, jotka irroittavat massun pöydästä kuvaussession aikana) päätyivät nyt tänne bloginkin puolelle. Ajattelin samalla tarinoida hieman näistä kahdesta pojasta, niitä kun ei ole pahemmin blogissa vilahtanut sitten vauvaiän. Michigan, tutummin "Mikki"

Mikki on nuori komistus Nannan ja Oskun maaliskuisesta poikueesta. Mikki on luonteeltaan hyvin kultainen tapaus ja pitää kovasti rapsutuksista. Mikki on hämmästyttävän rauhallinen nuoreksi ja viriiliksi pupupojaksi. Se ei jaksa loikkia ja riehua jatkuvasti niin kuin useimmat muut nuoret uroksemme. Iltaisin Mikki yleensä heittää muutamat iloloikat häkissään, syö vähän pellettiä ja menee nukkumaan kyljelleen päikkäreitä tyytyväisenä. Olin todella yllättynyt, että Mikistä paljastui tälläinen linssilude, koska yleensä rauhallisemmat venskupoikani viettävät kuvausretket syöden tai nukkuen. Poikkeus vahvistaa näköään sääännön! Tosiaan, Mikissä kyllä kauneus ja viisaus kohtaavat ja Mikki onkin yksi lempparini kevään poikasista.

 Wocka Wocka, tutummin "Oka"

Kun Mikki edustaa tämän kevään ensimmäisiä poikueita, niin tässä on sitten sitä nuorinta sakkia! Pikkuinen Oka syntyi kesäkuussa Mariannen ja Manguksen seitsenpäiseen poikueeseen. Okalla on jotenkin erityisen söpö naama, vähän samanlainen babyface kuin esimerkiksi Emililla (uudemmille lukijoille: Emil on yksi vuoden 2012 poikasista, joka muutti viime keväänä Norjaan). Oka on myöskin luonteeltaan ihana kaveri. Oka on aikamoinen veijari ja touhujatyyppi, mutta todella seurallinen pupupoitsu. Oka rakastaa myös rapsutuksia ja huomiota. Oka on myös oma suosikkini, pieni tirriäinen on valloittanut minut ylisöpöydellään ja herttaisella luonteellaan. Nyt kun aloin miettimään, niin voisin kyllä laittaa oikeastaan kaikki tämän kevään poikaset suosikki-kategoriaan... :D No se ei haittaa, kivoja lapsia ovat tänän vuotiset pikkuvenskuttimet kyllä olleet!

2 kommenttia:

  1. Ihania kaneja! :) Käy tsekkaa mun blogi: http://pupuelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania kaneja! :) Käy tsekkaa mun blogi: http://pupuelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista