30. marraskuuta 2013

Harmaata säätä

Olen kirjoitellut tässä kuussa harmittavan vähän blogiin. Siksi ajattelinkin joulukuussa tsempata postaustahdin kanssa ja tavoitteena olisikin, että postaisin blogiin joka päivä jouluun saakka. Eli ideana olisi tavallaan järkätä teille "joulukalenteri", sillä postaukset tulevat olemaan ns. erikoispostauksia. Saa nähdä kuinka kekseliäs olen, että tuleeko erikoispostauksien päälle vielä kuulumiset (eli jonain päivinä jopa kaksi postausta) vai sulautanko nekin joulukalenteriin. No katsotaan nyt miten tämä idea rupeaa tästä muotoutumaan ja onnistunko postaamaan joka päivä. Eli joulukuun ajan (ja toivottavasti jatkossakin :D!) kannattaa kurkkia tiiviisti tänne blogin puolelle.

Osasyy siihen, miksi inspiraatio kirjoitteluun on hieman hukassa, näkyy tässä alla. Kuvaaminen on mulle rakas harrastus ja nyt alkaa jo hieman nyppiä, kun viikkokaupalla saa on näin harmaa ja väritön. Kuvaamaan en ole siis päässyt mitkään aikaan kunnolla, sillä joko en a) ole kotona valoisaan aikaan b) ulkona sataa/tuulee/myrskyää/on harmaata jne. Pari päivää sitten näin kuitenkin ulkona pienen vilauksen aurinkoa, joten eikun kamera käteen ja ulos pupujen kanssa. Sateesta johtuen maa oli edelleen todella märkä, eli piti tyytyä pöydällä kuvailuun. Tuuli myös melkoisesti, joten siksi pupuja ei pahemmin kiinnostanut korvia nostaa. Raukat hytisivät vain heti 5min kuvailun jälkeen kylmästä. Koitin kuvata neljää eri pupua ja sitten luovutin, ei kuvailusta tullut oikein mitään. Tässä alla nyt kuitenkin kaksi napsua. Tämä masentunut kuvaaja jää odottelemaan hyviä kelejä, tai mahdollisesti kevättä.

 Alexander
Wocka Wocka
"Oka"

2 kommenttia:

  1. Täällä on jo maa paksun lumikerroksen alla eikä enään syksystä tietoakaan :D. Olisi tosiaan kiva lueskella täällä joulukalenteria, jos sitä jaksat pitää. Sun postauksia on vaan aina yhtä kiva lukea :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon! Yritys on ainakin kova, vaikka jo eka päivä meinasi hieman feilata ydinkiireen vuoksi. :D No mutta joskos tää tästä lähtisi!

      Poista