3. marraskuuta 2013

Hienosti Humppilassa

Viime viikonloppuna käytiin petteilemässä Humppilassa viiden venäläisen voimin. Mukana olivat Taavi, Toivo, Osku, Blida ja Hannah. Pisteitä kertyi hienosti kaikille ja muutamia kumia ja luokkavoittajia. Taavi sai 93, Osku 94,5, Blida & Toivo 95 ja nuorimmaisin eli Hannah 95,5. Olin kyllä hyvin tyytyväinen kaikkien pisteisiin. Varsinkin Blidan pisteet ilostuttivat, sillä Blidalla on kuitenkin ollut tässä välissä poikueellinen lapsiakin kasvatettavana ja silti on pysynyt hyvässä massassa.

Bis-pöydälle pääsi viisi kania, joista kolme oli saanut 95,5 ja kaksi 96. Hannah sijoittui neljänneksi. Olin yllättynyt, kuinka hienosti Hannah istui bis-pöydällä. Kunhan muistaisi poseerata ulkomuotopöydilläkin yhtä nätisti niin jättehyvä! Tosin välillä tyttöä alkoi ujostuttaa ja Hannah yrittikin muutamasti kiivetä minun syliini. :D Tässä pari kuvaa, jotka on ottanut Hanna .
Tulevista kisoista sen verta, että Turkuun ollaan tulossa uml- että pet-puolelle. Lisäksi Grand Galaan ilmosin 12 venäläistä näytille eli siis Feelan, Seran, Okan, Nadan, Vekun, Hannahin, Mikin, Alexanderin, Vincentin, Sintun, Pahvin ja Oswaldin. Lisäksi mukana on soopelivahvistus Hosuli. Esteille tulee myös muutama pupu sekä pettiin jotain, mutta pettikaneja en ole ehtinyt vielä miettiä. Enivei näissä pippaloissa on siis mahdollista meidän jengiä tavata ja bongailla. :-)

6 kommenttia:

 1. Menipä teillä hienosti :) Mekin oltiin tuolla, mulla oli se silakan mallinen kani joka hyppäsi alas pöydältä tuolipinoon.... :D

  VastaaPoista
 2. Hienosti meni teillä! :) Mulla ei kyllä kuvat onnistunu sitten ollenkaan, oli niin hankala valoitus ):

  VastaaPoista
 3. Haluaisitko ruvet lukemaan blogiani?
  Osote:ricojaraksu.blogspot.com
  Sulla on ihana blogi<3

  VastaaPoista
 4. Ihana kani :) Tosi kiva blogi sulla :) Käythän kattomassa mun blogin ja liity lukijaks jos kiinnostaa :) elainten-elamaa.blogspot.com se on kani blogi :)

  VastaaPoista
 5. Mii-a & Pupuninjat, voi suuret kiitokset! Hannah on hieno neiti! :) En muista bonganneeni kumpaakaan teistä näyttelyssä, mutta jos jatkossa osutaan samoihin kilpailuihin niin tulkaa moikkaamaan!

  Tuuli T & Pooppana, suuret kiitokset! Minäpä kurkkaan. :)

  VastaaPoista
 6. http://katselet-blogiani.blogspot.fi/2013/11/14-liebster-blog.html

  VastaaPoista