6. joulukuuta 2013

Hannah talvimaisemissa

Eilen ei postausta valitettavasti tullut, koska minulle ei jäänytkään illalla aikaa kirjoittaa sitä. Sanotaan vaikka, että iltani sisälsi työn puolesta pari ikävää käännettä, joiden vuoksi ilta venähti melkoisesti. Korvataan kuitenkin tänään vahinko niin, että tänään ilmestyy vielä iltasella toinen postaus vähän spesiaalimmasta aiheesta. :)

Voi että miten iloisesti yllätyin eilen, kun nopeasti väsyneenä tsekkasin koneelta sähköpostit ja bloggerin ja rupesin tuijottamaan tilastoja... mitäs ihmettä.... katsojaluvut olivat pompanneet kunnon piikille ja kommentteja oli tullut oikein urakalla! Hetken pällisteltyäni suu auki ruutua "syyllinenkin" löytyi, ihana ystäväni Maisu oli järjestänyt melkoisen yllätyksen. Kiitos Maija ja myös kaikki kommentoijat ja blogissa vierailleet, aivan ihana yllätys muuten kamalan illan keskelle!   Tästä sain paljon motivaatiota taas kirjoittelemiseen. :)

Tässä viikon sisään on tullut ulkoilutettua ja kuvattua muutamat venäläiset. Nuorilla neideillä on nyt alkanut tulla pintaan murkkuikää, joten vähän jänskäilin kuinka ne antavat ulkona kiinni. Onneksi kaikki tytöt ja pojatkin käyttäytyivät todella hienosti. Pari neitosta hieman aluksi protestoi ulkoilun loppumista, mutta suostuivat kuitenkin kiinniotettaviksi. Yksi pupuista oli kuitenkin kuvausmallina aivan ylitse muiden, joten ajattelin pyhittää hänen kuvilleen oman postauksen. Tässä siis kuvia upeasta Hannahista. :)

22 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia! Kaunis maisema ja tietenkin Hannah!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin tuli kieltämättä kivan näköinen tausta! :)

   Poista
 2. Olen kyllä sinun blogia anonyymisti stalkannut jo pitkään, mutta pitänee Maijan blogikirjoituksen vuoksi vielä kommentoidakin! :) Tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon, yksinkertainen on kiva juttu! Lukemista jatkan edelleen anonyyminä, koska laiska kun olen, en millään jaksa kirjautua bloggeriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitoksia! Ulkoasu on Hannan käsialaa, kuten mun blogin entisetkin ulkoasut. Itse en ole näin taitava. :D

   Poista
 3. Hieno kuvio on tytyllä kyllä! Nams :p

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman kaunis pupsi!

  Käy kurkkaamassa mun vasta-alotettu blogi http://roborabbitit.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Tulin taas kuolamaan näitä sun venäläisiä. :D Niin paljon nätimpiä kuin tuo oma kulmakarvahirviö tällä hetkellä. En tajua, miten kani voi edes näyttää niin naurettavalta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD No, usko pois, kyllä ne aina välillä täälläkin melko kamalia kapistuksia ovat...! Valitsen vain yleensä kuvattaviksi edustavampia otuksia, kun tuota valinnanvaraa löytyy. Ei tee kamalasti mieli kuvailla läikikkäitä karvaa tiputtavia pupuja, kun välillä tuntuu ettei niistä "nätissä kunnossa" olevistakaan ehdi ottaa kuin kuvan vuodessa.

   Poista
 7. Kauniita kuvia, ilo silmälle! :)

  VastaaPoista
 8. Voi, venäläiset on kyllä tosi kauniita :)

  VastaaPoista