19. joulukuuta 2013

Talvivauvoja ja myrskytuhoja

Monet lukijat varmaan mietiskelivät, mihin se luvattu joulukalenteri tyssäsi. Ensinnäkin viime aikoina olen ollut niin kiireinen, ettei ylimääräistä aikaa ole kovin paljon. Kiireiden vuoksi jouduin jättämään parina päivänä postaamatta. Toiseksi viikon takainen myrsky riehui täällä päin sillä seurauksin, että vietimme kaksi kokonaista päivää ilman sähköä. Oli muuten hiukan ikävä tilanne pupujen kannalta, sillä monet niistä pelkäsivät kuollakseen taskulampun valoa eikä vesipullojakaan saanut vaihdettua (paitsi tyhjät pullot tietysti täytyi täyttää muilla keinolla). Eikä se hupi siihen loppunut, vaan myrsky katkaisi mennessään nettilankan. Eikä langan korjaamisesta ole kuulunut vieläkään mitään, joten saapa nähdä minä vuonna se saadaan korjattua. Postaileminen on siis tällä hetkellä hieman hankalaa. Nettitikulla pääsen kyllä nettiin, mutta se on tällä hetkellä koko perheen ainoa internet-yhteys, niin muitakin käyttäjiä löytyy. Netin palailua odotellessa siispä. :-)

Muutamat vanhat kuvat marras-joulukuun vaihteesta ovat jääneet kansioihin pyörimään. Ajattelin viikonloppuna käsitellä ne ja niitä pääsee ihailemaan vähän erilaisemmassa postauksessa. Ensin meinasin koota niistä oman postauksen, mutta kuvat olivat niin perusnapsuja, että tulin toisiin aatoksiin. Edelleen jaksan valittaa tästä karmivasta säästä ja pimeydestä ja omistamieni kanien huonoista värityksistä suhteessa vuodenaikaan, byääh. No ehkäpä tästä harmaudesta huolimatta kunnostaudun joululomalla kunnolla ja koitan napsia mahdollisimman monesta pupusta uuden kuvan.

Säävalituksesta pirteempiin asioihin, nimittäin pupuvauvoihin! Tästä alta löytyy kuvia ihanan Kismeten kolmosista, joista kaksi on tytöntylleröitä ja yksi reipas poika. Kaksi näistä on selkeästi perinyt piirteensä isältään, nimittäin lapsukaisilta löytyy söpö leveä lyttynaama, jonka vuoksi kutsummekin niitä mopseiksi. :D Kolmas vauva on myös hyvin valloittava tapaus, varsinkin luonteeltaan. Mopsit ovat toistaiseksi vähän "möksömpiä" ja tämä kolmas tyttönen taas on hyvin hulivili seikkailijanuori. Tyttö tulee riemuissaan kiipeilemaan ihmisten päälle ja yrittää maiskutella kaikkia eteentulevaa suussaan. Tänäänkin silitellessäni Kismettiä tämä tyttö leikki minun takin huppuni kiristysnarun kanssa aivan onnessaan. Mopsit taas vähän vielä mietiskelevät onko "jättipuput" turvallisia ystäviä. Pesästään kolmikko tuli viime viikonloppuna eivätkä ole siellä sen jälkeen enää oleilelleetkaan. Kovin suloisia karvapalloja ovat ja tunkevat itsensä aivan ihmeellisen pieniin koloihin. Valitettavasti mopsitytöstä eli ykkösestä tuli vain yksi kuva, sillä kamerasta loppui akku.

Vähän huonoja uutisia on myös kerrottavana. Myy sai viime viikonloppuna poikasia, mutta valitettavasti molemmat poikaset syntyivät kuolleina/kuolivat. Astuttelen Myyn uudelleen viikonlopun aikana, toivottavasti nyt tärppäisi. Jos jotain huonoa, niin myös hyviäkin uutisia. Nimittäin Blidan pitäisi saada poikasia huomiseen mennessä. Sen verta "valmiilta paketilta" Blida näytti, että eiköhän aamulla ole jo pienet pesässä.

Tyttö 1 vasemmalla ja tyttö 2 oikealla

--> Tyttö 2Poika

2 kommenttia:

  1. Voikun noi on niin ihania voisin ottaa tollasen koskavain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet ja söpöt venskuvauvat on parhautta <3

      Poista