12. helmikuuta 2014

Hillevin kuulumiset

Monet ovat varmaan pohtineet mitä Hilleville kuuluu, kun jo muutama viikko sitten surin täällä Hiltsun tilannetta. Kirjoittaessani sitä postausta Hillevi oli todella kamalassa kunnossa. Lähdin sen jälkeen muutamaksi päiväksi pois kotoa ja valmistauduin jo henkisesti siihen, että viikonloppuna täytyy tehdä raskas, mutta tilanteen huomioon ottaen ainot oikea päätös. Kun tulin taas kotiin, Hillevin silmät olivat kuitenkin pajon paremman näköiset. Ensin mietin, että yritänkö vain jossitella, mutta äitini oli huomannut myös selkeän parannuksen Hillevin kunnossa. Hillevi ei vieläkään ollut hyvässä kunnossa, sillä se oli melko laiha, apaattinen ja ihottuma rehotti huolella. Tässä vaiheessa silmätippojen antaminen oli siis lopetettu, koska niistä ei ollut mitään hyötyä. Mietin tilannetta huolella ja päätin yrittää vielä yhden lääkekuurin, vaikka takaraivossa kolkutti koko ajan ajatus, että kiusaanko sairasta pupureppanaa turhan vuoksi lisää.

Hillevi sai siis sulfakuurin ihottuman ja silmien tulehduksen vuoksi. Lopetin kuurin tosin pari päivää aikaisemmin, sillä Hillevin kunto alkoi huonontua. Sen niskaankin ilmestyi iso ihottuma. Hillevi ei ollut ollenkaan oma itsensä, se vain istui yhdessä kohtaa ja oli apaattisen oloinen. Aloin taas pohtia ratkaisua, koska Hillevi oli surkean näköinen enkä halunnut kiusata sitä enempää. Kuitenkin yllättäen Hillevin kunto alkoi parantua. Sen silmät eivät vuotaneet, ihottuma parani hieman ja ennen kaikkea Hillevin olemus muuttui. Se alkoi taas touhuamaan ja kiinnostui muustakin kuin ruuasta. Aluksi en oikein uskaltanut sanoa kenellekään mitään, sillä pelkäsin koko ajan, että Hillevin vointi huononee taas. Nyt reilun viikon aikana Hillevi on kuitenkin saanut massaansa takaisin ja ihottumakin on saatu kuriin rasvojen avulla ja iho on nyt terve. Hillevi on taas oma ylpeä itsensä, se komentaa nuoremmat puput pois juomapullolta ja läppäsi minua tänään tassulla, kun istuin sen tarkkailupaikan päällä.

En tiedä sitten olisiko Hillevillä jonkinlaista allergiaa tiettyjä lääkeaineita kohtaan, sillä ainakin sulfaan reaktio oli melko vahva. Ihanaa kuitenkin, että joku pienempi tai isompi ihme meillä kävi ja Hillevi saatiin taas kuntoon. Tietysti silmässä tulee olemaan aina vamma sisällä, joten pitää tiedostaa, että sama ongelma voi uusia. Toista kertaa en laita mummelia käymään läpi tätä lääkerumbaa. Mutta toivottavasti Hillevillä on kuitenkin vielä monia terveitä päiviä edessä! Nuori Hillevi :3

6 kommenttia:

 1. Hyvä että on alkanut parantumaan, tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että Hillevi on jaksellut paremmin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <: Hyvä että alkoi parantua, tsemiä uudelta lukijalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ja tervetuloa mukaan! :)

   Poista