22. helmikuuta 2014

Pikaiset moikat

Ajattelin tulla nopeasti ja lyhyesti tulla päivittelemään teille vähän Klaukkalasta, vaikka eipä siitä oikein kerrottavaa olekaan. Mukana pupuista olivat Taavi, Jambo ja Stella esteillä. Petissä  ei ollut meiltä tällä kertaa ketään. Mun puput ei oikein ole sisällä hyppimisen faneja, mutta ajattelin nyt kuitenkin kokeilla. Stella hyppi lämppärillä hienosti, mutta radalla suunta oli (ylläri ylläri) väärä neidin mielestä ja tokalla kiekalla Stella ei suostunut liikkumaan ollenkaan lähtöesteen jälkeen. Jambo pääsi sentään maaliin, mutta kovin montaa estettä ei tainnut ehjäksi jäädä. Vähän kyllä tuntuu, että tämän sankarikaksikon esteurat saattaisi olla vähän tässä. Katsotaan nyt kevään ulkokisat vielä tietysti, mutta vahvasti tuntuu kyllä, ettei Jambo yksinkertaisesti osaa ja Stellaa ei kiinnosta. Taavi hyppeli sentään ihan mukavasti toisen kierroksen, vaikka turhia virheitä tuli taas. Saldona taisi olla neljä virhettä...? Sisäkisat ei oo oikein Taavinkaan lemppareita ja lisäksi Taavilla oli kamalan kuuma sisällä paksun turkkinsa kanssa.

Eli sellaista tänään, tosin lähdinkin paikan päälle lähinnä tuomaroimaan ja näkemään ystäviä ja tuttuja. Eli tavoitteet päivälle täyttyi paremmin kuin hyvin. :D Huomenna ajattelin väsäillä pitkästä aikaa ns. "erikoispostauksen", joten kannattaa kurkkia huomenna/maanantaina blogia. Seuraavaksi kuitenkin vuorossa lauantai-illan tv-maratooni alkaen Putouksesta (Antsku voittoon♥), jonka missasin äskön! 

c. luultavasti Caro

Päivän paras pet-kani... Lavella's Chiroubles

Psst. Mulla on kuvat  kaikista petin BIS-pupuista ja halutessaan omansa voi saada vaikkapa laittamalla mulle sähköpostia veerasemi@gmail.com. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti