21. maaliskuuta 2014

Juhlavoittaja 2014

Viime viikonloppuna oltiin pupujen kanssa Lempäälässä Juhlavoittaja-näyttelyssä. Mukana oli vain kuusi venäläistä; Vincent, Pahvi, Vekku, Alexander, Sera ja Salli. Tyypillisesti ne hienoimmassa kunnossa olevat venäläiset löytyivät tietysti kotoa, nimittäin sisarukset Hannah ja Mikki. Neiti H oli tarkoitus astuttaa heti viime näyttelyiden jälkeen ja siksi en ilmonnut sitä JV:seen. Mutta kappas kummaa, kun on kyse kaksikosta Nanna&Hanna, niin eivät ole neidit antaneet astua koko keväänä. (Tosin nyt kun juhlanäyttely on onnellisesti takana päin Hannah saatiin astutettua viime viikolla....) Mikkiä taas en viitsinyt ilmota, koska se on myynnissä.

Ilmotutkin nokinenut olivat ihan hyvässä näyttelykunnossa lukuunottamatta Seraa. Nimittäin Serppa päätti tempaista tuossa viikkoa ennen näyttelyä itselleen leukapussin. No, ei se kotona vielä niin pahalta näyttänyt, mutta näyttelypaikalla... Ei epäilystäkään, selvät nollat. Toisena päivänä en jaksanut edes laittaa tyttöä  arvosteluun, kun pisteitä ei olisi joka tapauksessa saanut. Muuten koko viikonlopun linja oli sitä hyvinkin tuttua ja turvallista 94, mitä nyt on talven mittaan riittänyt. Lauantaina Pahvi sai ehkä kuudennen kerran 94,5 ja sai nimensä eteen JV-14 tittelin. ROPinkin Pahvi sai nyt neljännen kerran peräkkäin. Seuraavana päivänä Vincent paransi edellisen päivän 93:sta 94,5 pisteeseen ja pokkasi ROPinkin. Vähän vaihtelua, kerrankin myös jollekin muulle kuin Pahville. :)

Semmoiset näyttelyt tällä kertaa. Seuraavaksi suuntaamme Poriin 5.4. ja PET-näyttelyihin Turkuun 6.4. (ilmot menee muutes tänään, muistakaahan ilmota... yritän itsekin ennen kello 23:50 kuten viimeksi sattui). Pori onkin viimeinen ulkomuotonäyttely tälle keväälle ja sieltä näyttelypuput saavat jäädä ansaitulle kesälomalle. Syksyllä jatketaan taas uuden jengin kera. :)

Psst. Sain JV:ssä huitsin jänniä uutisia, mutta niistä tarkemmin omassa postauksessa... salaperäistä ;)Komeat belgianjäniksetHieno tan ja Vinski, joka kummastelee minne se tuomari nyt katosi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti