14. huhtikuuta 2014

Messuilua ja toipilaita

Huh, nyt on oltu kaksi viikonloppua peräkkäin menossa. Olen kyllä ihan iloinen, että ensi viikonloppu on vapaata pupukisoista...! Missä päin sitä on pyöritty ja miten on mennyt?

Viime viikonloppuna olin lauantaina pupujen kanssa ulkomuodossa Porissa. Siellä ei sen kummemmin mennyt, vaikka Alexander oli kuitenkin ROP vuorostaan. Näin samalla pari kasvattiani ja paljon oli pienempi kasvanut viime näkemisestä. Ihanaa aina huomata myöhemmin, kuinka mahtava koti on kasvateille sattunutkaan ja miten onnellisia puput siellä ovat. :)

Sunnuntaina suuntasin sitten Turkuun mukana oli pet-puput ja esteille Osku ja Taavi. Esteet eivät menneet mitenkään kovin erikoisesti pojilta. Petissä olivat siis Valtsu, Hosuli, Vekku ja Velia. Kaikki saivat mukavat pisteet. En löytänyt enää tähän hätään lappuja, jotta olisin voinut kirjoitella tarkat pisteet. Itse vietin päivän tuomaroiden ja päivän lopuksi kilpailupaikkaa purkaen. Aika vähän väen voimin saatiin tavaroita peräkärryyn kasata ja lattiaa siivota, mutta saatiin kuitenkin hyvissä ajoin kasaan. Päivän lopuksi siirryttiin odottelemaan palkintojenjakoa ja turhaan ei tarvinnutkaan odotella. Puput saivat hauskoja lahjotuspalkintoja ja lisäksi Vekku sijoittui BIS5:ksi ja Velia nappasi BIS1-sijan! Nämä uutiset saattoikin bongata jo etukäteen meidän facebookista, kannattaa siis seurailla sitäkin kautta. Yleensä tulee kerrottua isommat uutiset etukäteen siellä, kun facebookin päivittäminen on vähän nopeampaa kuin blogin. :)Turusta nappasin myös mukaan muutaman vieraan viikoksi. Nimittäin kaverini kanit Rella ja Tunna sekä meidän Mikki matkasivat viime viikolla eläinlääkärin pakeille kastroitaviksi. Toimenpide meni hyvin ja kaikki pojat toipuivat siitä nopeasti. Vierailijatkin pääsivät jo eilen kotimatkalle. Mikillä tosin tuli loppuviikosta hieman mahavaivoja ja se söi hyvin huonosti. Nyt toipilas asustelee kanssani sisällä ja ruoka maittaa jo paremmin, joten eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa.Eilen matkasin jo kuudetta kertaa messuilemaan pupujen kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että aika surkeat messut oli tänä vuonna. En yleensäkään hirveästi shoppaile messuilta eläinkamoja, mutta nyt muutkin messut olivat todella tylsät. Lähdin heti aamusta perinteiselle aamupala-kierrokselle lapsimessuille etsimään ilmaisia jogurtteja ja vauvansoseita. Kierrokselta jäi käteen yksi banaani, sillä kaikki muut näytepakkaukset olivat muuttuneet maksullisiksi. Iltapäivällä kävelin uudestaan messut läpi ja banaaneihin oli ilmestynyt kyltti "jaamme ilmaisia banaaneja vain lapsille". Ah thanks. :D

Niin mutta ne tulokset... Pisteitä tuli seuraavasti: Velia 92,5, Hosuli 95 ja Vekku 95,5. Petti on vähän tälläistä, toisena päivänä menee hyvin ja toisena päivänä samassa kunnossa oleva kani ei olekkaan enää mistään kotoisin. Jotain lahjoituspalkintoja tuli pojille, en tosin tiedä mistä, sillä en ehtinyt seuraamaan palkintojen jakoa loppuun. Lisäksi messuilla jaettiin viime vuoden pet-kisojen palkinnot. Hannah sijoittui Vuoden Lemmikkikani-kilpailussa viidenneksi ja voitti Vuoden BIS-kani kilpailun. Toivo ei ollut yhtään sen huonompi, Toivo nimittäin sijoittui neljänneksi Vuoden BIS-kani kilpailussa ja voitti Vuoden Lemmikkikani kilpailun! Kyllä nyt voi olla ylpeä Hannahista ja Toivosta, pitäisiköhän ihan jotkut pokaalikuvat kuvata tämän kunniaksi joku päivä. :)

Hannah ei nyt voittoa ehdi bilettämään, kun pitää niin kauheasti rakentaa pesää vauvoille... ;) Yksi päivä nypittyjä karvoja löytyi ruokakupista, luultavasti paras mahdollinen paikka pupuvauvoille! Toivo taas nyt onkin todistetusti paras lemmikkikani ikinä, katsokaa nyt tätäkin saisinkorapsutuksia-ilmettä. :D8 kommenttia:

 1. Sulla riittää näitä palkintopossuja! Paljon onnea hienosta menestyksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no muutama on onnistunut keräämään vähän menestystäkin. :) Kiitos!

   Poista
 2. Onnea ja kiitos vielä seurasta! Oli kivaa tutustua suhunkin vähän paremmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja suhun myös, seuraavissa kisoissa nähdään sitten taas! :)

   Poista
 3. Onnea upeasta menestyksestä! :)

  VastaaPoista