7. huhtikuuta 2014

Unohtuneet tenavat

Nämäkin kuvat ovat jo yli viikon vanhoja - huh, kun on ollut taas kiirettä eikä ole pahemmin mitään ehtinyt tehdä. Sitä on ilmeisesti muutenkin liikkeellä näin keväällä. :) No nyt helpottaa taas ainakin hetkeksi ja muutaman hauskan jutun ajattelin ahkeroida blogiinkin lähiaikoina. Saa nähdä sitten kuinka paljon muuta puuhaa (lue: kouluhommia) ilmestyy taas kohta jostain, että jääkö vain suunnitelmiin... Loppuviikosta kuitenkin Porin ja Turun reissujen kuulumiset, sen lupaan!

No nythän ne tärkeimmät uutiset meinasi unohtua kokonaan... Tosiaan Angelica sai lapsukaisia viime viikon keskiviikkona. Poikasia syntyi yhteensä seitsemän, mutta vain neljä selvisi hengissä ensimmäisestä päivästä. Anskulla on selkeästi liian heikot supistukset, sillä synnytykset ei suju niin sutjakkaasti kuin kanilla pitäisi. Joten ei todellakaan poikueita enää Anskulle, näiden neljän nöpönenun kasvattamisen jälkeen koittaa sitten eläkepäivät.

Kuvissa siis ovat kuitenkin Sintun natiaiset. Kotiin jääviä nappuloita ei tullut nyt hirveen ajan kanssa kuvattua, kun tuo aurinko rupesi uhkaavasti laskemaan. Mietiskelin, että voisi koittaa tässä joku päivä napata kaikki talven kotiin jääneet muksut linssin eteen. Hain nimittäin juuri tänään itselleni uuden putken kameraan, joten pitäähän sitä päästä nyt testailemaan. ;)

Alessandra
varattu

 Jamelia "Sissi"
jää kotiin

 Kalinda "Nadia"
jää kotiin

Wandara
uudessa kodissa jo :)

Jellbana "Jeli"
jää kotiin

Mites siellä, meinaako muillakin loppua tunnit vuorokaudesta?

3 kommenttia:

 1. kyllä meinaa, vaikka keväällä on paljon enemmän intoa kuin talvella tehdä asioita niin jotenkin vaan jumittuu esim. sinne koneelle... :D Sitten kun on intoa tehdä jotain, ei aikaa olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu kyllä..... :D ja nikkor 35mm f/1.8, vaikuttaa kivalta kapistukselta!

   Poista
 2. niin ja minkä putken hommasit? (:

  VastaaPoista