22. toukokuuta 2014

Nimettömät

Nyt kuvissa vuorostaan Angelican ihanat seitsemänviikkoiset. Olen keksinyt tälle poikueelle jo nimiteeman, mutta en ole saanut vielä ihan päätettyä mikä nimi tulee millekin lapsukaiselle. Vähän tympii kutsua näin isoja nappuloita numeroilla, joten viikonloppuna pitää kyllä saada nimet paperille. En myöskään tiedä yhtään kumman kahdesta pojusta jättäisin kotiin. Siksi en olekaan pitänyt kamalaa kiirettä tämän poikueen myynnin kanssa. Pitää pyöritellä poikia nyt ihan urakalla ja katsoa, josko se suosikki alkaisi sieltä selkiintymään. Poikueen neitonen on tosiaan taas vaihteeksi hännätön malli. Tuntuu, että näitä hännättömiä on nyt joka poikueessa. Toisaalta kasvattamieni (elävien) poikasten lukumääräkin huitelee tällä hetkellä jossain 130 paikkeilla, joten eipä se kolme emon puraisemaa häntää tuossa määrässä paljon tunnu. :D

Tämä jengi on kyllä luonteiden puolesta ihan uskomaton. Kaikki on aina jaloissa pyörimässä ja kerjäämässä rapsutuksia. Poitsu numero yksi on myös melkoinen sormipesuri. Tyttönen on hieman poikia pidättyväisempi ja välillä yksikseen touhuaakin jotain muuta, kun mamma ja pojat kiipeävät syliin tai roikkuvat paidan helmassa.
naaras, varattavissa
lemmikkitasoinen Uros nro. yksi, varattavissa Uros nro. 2, jää kotiin?? Uros nro. kolme, jää kotiin??
___________________________________________


Loppuun vielä poitsun numero yksi taidonnäyte pöydältä poistumiseen. Aika jekkuilija. :D

7 kommenttia:

 1. Herran jestas, sullahan on jo aika kiva määrä noita venskuja kasvatettu :D! Näitkö muute amien hieno hyppy video :3 ?

  VastaaPoista
 2. Jep, on siinä kyllä jokunen luppa ja soopelikin, ettei nyt ihan vaan venskuttimia! :) ja joo näin, hienosti menee! Sentää jollekki periytyny vähän Taavin hyppylahjatki ;)

  VastaaPoista
 3. Nro kolmonen kotiin! En tiedä miksi mutta se on jotenkin symppis :D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Can I ask what breed these cuties are?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes of course! I don't know if you have this breed in UK..? It's called russer and it's kind of sister to your himalaya. Example, German and Scandinavia have russer but UK and Netherlands only have himalayan. In principle, they are the same breed but two so different type of it that they are thought as two different breeds. Or that's how I have understood, correct me if I'm wrong! :)

   Poista