2. toukokuuta 2014

Pomppuja Palojoella

Ensin ajattelin jättää estekisat postailematta, sillä niitähän nyt riittää kevätkesällä joka viikolle... Paitsi ettei riitäkään nyt, sillä seuraavat kisat taitaakin olla vasta kesäkuussa! Voi harmitus, sillä pääsin jo mukavasti kisamoodiin. Palojoella kuitenkin vietin viime lauantain tuomaroiden ja mukavasta seurasta nauttien. Mukana oli kolme venäläispoikaa: Osku, Taavi ja Toivo.

Päivän ensimmäinen luokka oli eliitti suora ja siinä hyppiskeli tietysti Taavi. Ensimmäinen kierros meni todella hyvin, virheitä tuli kolme, mutta Taavi hyppi hyvin innokkaasti ja reippaalla tahdilla. Tokalla kierroksella poitsu oli jotenkin vähän lattea. Loppuvaiheessa rataa Taavi myös tippui ilkeästi W-esteen päälle ja valjaatkin meni siinä rytäkässä ihan hassusti päälle. Ensimmäisen kierroksen suorituksella tuli kuitenkin toinen sija eliitistä!

Keskivaikeassa hyppiskeli Toivo ja no, se ei mennyt kyllä kovin edustavasti. En muista virhemääriä, mutta vähän yrityksetön ja huolimaton fiilis oli radalla. Voikin olla, että Toivo siirtyilee tässä pikkuhiljaa eläkkeelle esteiltä. Toivolla ei tunnu enää kovin suurta paloa hyppimiseen olla ja en viitsi hypyttää pupuja, jos ne eivät itse ole innostuneita.

Oskuttimella intoa riitti entistä enemmän! Puhuttiin juuri yksi päivä kotona, miten Osku on niin hauska kani, kun se rakastaa ihan kaikkea. Sylissä olo, kaivaminen, juokseminen (vaikka ympyrää), matkustelu... kaikki menee! Osku olikin ihan onnessaan aamulla, kun sen hyppiminen ja muu riehuminen huomattiin ja hän pääsi mukaan kisareissuun. Kisoissa Osku sai juosta ja kaivaa mielin määrin ja ratakin meni yllätykseksi ihan älyttömän hyvin. Toinen kierros kiidettiin nimittäin puhtaasti ja kauniilla loikilla (mitä nyt maha hieman hipaisi lankkuestettä, mutta eipäs pudonnut!!) ja tästä kiitoksena kotiin lähdettiin kera neljännen sijan. Meinasin myös kehua, että Oskun ensimmäinen klassaus tuli ansaittua, mutta mitäs, petsiessä lukikin, että jo toinen! Kamalaa, kohtahan se kutsuu jo keskivaikea.

 "Omia" kuvia kisoista voi napsia täältä, kameran takana tosin Caro taikka Saga ja phocreditit siispä heille. Kiitokset ahkerille kuvaajille!Ensimmäinen kuva Taavi, toinen Toivo ja kuvat alhaalla Osku

2 kommenttia: