11. toukokuuta 2014

Pupuäitejä

Huom! "Uusi" ulkoasu ei ole pysyvä, vaan vanha katosi vahingossa kokeilessamme uusia juttuja. :D Joten tällä mennään nyt jokunen viikko ja se varsinainen uusi ulkoasu tulee sitten aikanaan, kun suunnitelmat saadaan järjestykseen ja toteutukseen! 

Heissulivei pitkästä aikaa! Harmittaa ihan hirmuisesti, että blogi on jäänyt ja tulee jäämään vielä pariksi viikoksi paitsioon. Ideoita ja joitan kuviakin riittäisi julkaisujonossa, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. En varmaankaan pysty nyt seuraavaan kahteen viikkoon postailemaan ollenkaan, mutta sitten tämän hullun kiireen pitäisi vihdoin loppua. Huh, sitä odotellessa!

Pikaiset vauvauutispäivitykset ovat kuitenkin paikallaan. Nimittäin perjantaina meille syntyi pupuvauvoja kahdelle mammalle. Kummatkin poikueet ovat sellaisia, joita olen itse odotellut jo pidemmän aikaa innolla. Nyt vaan lisää odotusta, että poikaset kasvaisivat ja näkisi paremmin millaisia kavereita sieltä tuli. :)

Nanna sai pikkuisensa jo aamulla ja heitä on viitisen kappaletta. Ihan mukava määrä vaihteeksi, kun aikaisempina vuosina meillä on aika paljon ollut niitä 6-7-8 tenavan joukkioita. :D Isukkina heille toimii ihana Vekku ja innolla kyllä odottelen miltä tämä Vekun ensimmäinen poikue tulee näyttämään!

Sera sai poikaset illasta ja näitäkin pienokaisia on viisi. Tässä poikueessa isukkina toimii ystäväni Maijan venäläisuros Donfero, joka kyläili meillä jokunen aika sitten. Vähän uutta verta venäläisiini, toivottavasti poikasista kasvaa hienoja! Luonteet ovat ainakin vanhemmilla niin paikallaan kun olla ja voi.

Lisäksi eilen astuttelin Hannahin uusiksi Alexanderilla ja Myyn Lukalla. Kuukauden päästä siispä taas vauvoja tulossa ja kesällekin on vielä pari poikuetta suunnitteilla. Vauvoja siellä ja täällä ja tuolla kohta siispä. :)
Terkkuja tuoreilta äideiltä ja hyvää äitienpäivää!

4 kommenttia:

 1. Onnea poikasista! Kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän niitä parin viikon sisään tule. :)

   Poista
 2. Suloisia kaneja!
  Sinut on haastettu!
  www.kaniponi.blogspot.fi

  VastaaPoista