22. kesäkuuta 2014

Salon estehyppelöt

Tässä kuussa oltiin kyllä Ypäjälläkin hyppimässä, itseasiassa olin näiden kilpailuiden vastuuhenkilö, mutta niistä ei ole kamalasti kerrottavaa. Taavi ei ilmeisesti tykännyt radan pohjasta ja ei suostunut hyppäämään ollenkaan. Itse olin koko päivän kuumeessa ja aivan koomassa, joten kuvia tai mitään ei ole. :D Salosta sentään riittää nyt estejuttuakin pitkästä aikaa. Mukana olivat siis puput Stella, Toivo, Osku ja Taavetin tietenkin!

Osku oli vähän sählä helppo mutkalla, sillä en juoksuttanut sitä tarpeeksi ennen rataa enkä myöskään ohjannut kovin tarkasti. Virheitä tuli kuitenkin vain kaksi, se on ihan mukava saldo. :) Sunnuntaina taas Oskari oli aivan ylienerginen, sillä poika oli viettänyt yön boksissa. Olisi pitänyt antaa pojan purkaa vähän energioita ennen rataa, mutta tuomaroin kilpailua, joten en oikein ehtinyt. Suora menikin aika hosuen ja sekoilen, koska Osku olisi vaan tahtonut juosta ja riehua eikä keskittynyt yhtään. Virheitä taisi olla kolme tai neljä?

Stella oli aivan haluton hyppimään koko viikonlopun eikä muutenkaan viihtynyt kisoissa. Eiköhän neidin kisailut ollut nyt tässä, niin kuin olenkin vähän jo arvaillut. Maaliin päästiin kuitenkin kyllä, mutta virheitä sateli.

Toivon kanssa olen myös ollut hieman toivoton (heh..) viime aikoina. Mutka menikin taas vähän laiskasti. Toivo ei oikein jaksa nostaa takapuoltaan kunnolla ja on kadottanut viime vuotisen hyvän hyppytyylinsä. Suoran alku meni yllättävän innokkaasti, vaikka loppu sitten taas vähän läsähtikin veltoksi pomppailuksi. Päätin kuitenkin, että Toivo voisi vielä kokeilla kerran tai pari keskivaikeaa suoraa, jos vaikka parempi hyppytyyli löytyisi jostain. Järkytyin muuten, kuinka vanhalta Toivo näyttää näissä kisakuvissa. Mutta niin, täyttäähän poika tosiaan ensi kuussa jo kolme vuotta... juurihan se syntyi!!


Taavi ei onneksi petä koskaan. Mutka meni hyvin ja vauhdikkaasti, toisella kierroksella tuli harmittavasti neljä virhettä, joista kaksi olivat minun vikaani. Otin Taavia kiinni, koska ajattelin korjata ja juuri silloin Taavetti aina loikkasikin. Pitäisi vaan antaa pojan mennä itse, Taavi hyppää kuitenkin isotkin esteet vaikka paikaltaan. Eliitti suora kisattiin aamulla ja sehän sopi meidän aamuvirkulle pojalle. Vauhdikas suoritus kera kahden virheen ja kirsikkana kakun päällä toinen sija! :)PS. Meillä vietettiin tänään synttäreitä, mutta arvaatteko kenen? Jos ette, niin lupaan kertoa huomenna. :)

kuvat c. Karoliina, Maisu ja Aino - kiitos! :) 

6 kommenttia:

 1. No Taavinpa juuri, vaikka mun 'arvaus' onkin vähän huijausta ;) Prinssiltä synttärionnittelut velipojalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no niinpä kyllä :D On ne jo vanhoja poikia, ihan uskomatonta, että jo neljävuotiaita!

   Poista
 2. Voi tuo Taavi on kyllä niin ihanan muhkean pehmeän halittavan näkönen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen halipusu-poika se on kyllä muutenkin, aina pitäisi saada huomiota tai muuten tulee niin pahaa katsetta pojalta ja saattaa joskus protestiksi kiskaista oveakin pari kertaa... :D

   Poista