31. heinäkuuta 2014

Lately

Viime viikkojen highlightit yhdessä nipussa...

Ystävyksiä
Rakkaan mummelin poismenon jälkeen Toppe jäi vähän vaille tyttöystävää, sillä kuten jotkut ovat saattaneet huomatakin, niin Jaylahan on myynnissä. Mieleeni tupsahti sitten tälläinen ajatus, jota lähdettiin kokeilemaan ja kappas vaan - Kismet, Blida ja Topsunen asustavat nykyisin yhdessä ja sulassa sovussa! Tämä on kyllä kaiken kaikkiaan niiiiin ihana jengi. Jokainen kolmesta pupusta rakastaa rapsutuksia ja ihmisiä koko sydämestään ja se kyllä näkyy heidän kanssa aikaa vietettäessäkin... :)

Tästä onnistumisen kokemuksesta hurjastuneena päätin heittää myös Jipon ja Seran tutustumaan toisiinsa ja hitsi vieköön sielläkin ollaan ihan kavereita! Aluksi oli tietysti pientä nahistelua, mutta hoidetaan toista ja nukutaan vierekkäin. Ihanaa, että Jipollekin löytyi kaveri taas ja Sera on vielä onneksi sen verran kovanahkainen neiti, että tuskin antaa pienen pullean miehenrentun  kiusata itseään. :D
"Otetaan söpö yhteiskuva" - 1/3 ymmärsi idean, jes! oik. vasemmalle: Blida, Kismet & Toppe
* Topsun silmä on hieman tulehtunut ja siksi punainen, koska jompi kumpi tytöistä raapaisi sitä alkukahinoissa

Makeover kanilassa
Kanilassa on myös rempattu oikein huolella. Tällä kertaa ei rakenneltu kuitenkaan uusia häkkejä, vaan seinät maalattiin ja eristettiin paremmin. Kun "kanila" käsittää oikeasti kahdeksan hevosen tallin herkuilla, niin tässä olikin sitten vähän useammalle päivälle hommaa... Nyt  pupujen huusholli kokee vielä perusteellisen suursiivouksen. Siinä vasta hommaa onkin, nimittäin tuollainen iso rakennus kerää mielettömästi pölyä heinistä, maasta jne., joka sitten  tarttuu ärsyttävästi häkkien verkkoihin. Onneksi uusi ystävyys tuhkaimuri on aika kätevä näihin ja yllätykseksi puputkin ovat välttyneet sydäreiltä, vaikka imuri ei sieltä hiljaisimmasta päästä ole. Lisäksi kanilan alivuokralaiset, aka haarapääskyt, ovat aiheuttaneet melkoista sotkua kesän aikana. Joka kevät on tarkoitus estää noiden monivuotisten tuttujen pääsy talliin, mutta silti joka kesä ne tutut savipesät sieltä löytyy vanhoilta paikoiltaan. Ehkä ensi vuoden tavoite voisi olla tsirppojen häätö pesimään tallin vintille? Eniveis siispä tällä viikolla on ahkerasti siivoiltu ja pikkuhiljaa alkaa olla valmiiseen päin... :) Ajattelin, että voisin vaikka tehdä uuden kanilapostauksen jossain vaiheessa, jos sellaiselle olisi kiinnostusta?


Angelica eli Ansku muutti uuteen kotiin - hiiirmuinen ikävä tyttöä, mutta onneksi uusi koti on mahtava ja lähellä.

Eläkkeelle esteiltä
SM-kisatkin tuli hypittyä tässä välissä! Joskin meidän jengin tuloksilla ei voi kovasti kyllä kehuskella. :D Taavi oli jotenkin kovin nyrpeä ja innoton koko viikonlopun ja hyppiminen ei ollut yhtään mieluisaa. Taitaa Taavettimen esteilyinto pikkuhiljaa loppua, onhan se kuitenkin jo nelivuotias ja yhtä monta estekesää on takana. Päätinkin, että Taavi saa nyt jäädä kilpailuista pois ainakin loppuvuodeksi ellei sitten ihan lopullisesti. Eihän siinä ole enää mitään mieltä, jollei toista touhu kiinnosta. Taavin neljään estevuoteen olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen.

Pupulapsosten kasvamista
Nuorten pupulapsien kuvaamisen olen kokonaan laiminlyönyt kaikessa kiireessä ja hullunmyllyssä, missä kesäni on hyvin pitkälti mennyt alusta saakka. Kivoja nuoria neitejä ja jäpiköitä on kuitenkin tältäkin keväältä saatu kanilan täytteeksi. Vielä löytyy pari pikkuistakin, joita voi ehkä kutsua jopa vauvoiksi, nimittäin Myyn kaksoistytöt.  Jos suinkin mahdollista yritän nyt tsempata ja kuvata pikkuhiljaa kanilan nuorukaiset lävitse, jotta saisin esitellä teillekin näitä uusia tuttuja. Omasta nokinenusta haaveileville tiedoksi, vapaita poikasia on myös useammasta poikueesta sekä jonkun verran aikuisia kaneja vailla kotia... :)PikkuMyyt (kamera oli nappuloista hyyyvin jännittävä)

Ja loppuun vielä: Me niiiiiiin rakastetaan rapsutuksia!!!!!!


Hosuli & Martti

4 kommenttia:

 1. Voi miten upeita nuo venäläiset on! :3

  VastaaPoista
 2. Joo kanilapostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyypä pistää tämä toteutukseen tässä joku päivä! :)

   Poista