9. elokuuta 2014

Kesälaitumella

Ulkoilukuvia Riepusta eli Myyn tyttärestä. Riepu on valloittanut luonteellaan koko meidän perheen. Riepu on todella kiltti ja seurallinen, mutta samalla aktiivinen ja hirmu reipas tyttö. Siksi sainkin vähän valitusta osakseni, kun totesin, että Riepulle tullaan etsimään oma koti eikä neiti jää meille enää kovin pitkäksi aikaa. :D Riepu on kyllä luonteensa puolesta kovasti minunkin mieleeni, mutta kaikkia poikasia kun ei voi valitettavasti pitää. Eiköhän Riepulle kuitenkin löydy jostain se täydellinen koti ja uusi rapsuttaja. Mahtaviin koteihin on aina ilo luovuttaa näitä pieniä, vaikka ikävä tietysti tulee. Onneksi osa kasvatinomistajista lähettää kuulumisia aina silloin tällöin. :)

Rebekah
"Riepu"Riepu osoittautuikin melkoiseksi linssiluteeksi ja sain mielestäni napattua aika kivoja kuvia! 
Mitä te piditte kuvista? 

10 kommenttia:

 1. Vallan mainioita kuvia! Veikeä pupu. (-:

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia :) oon lueskellu jonku aikaa blogias vaikutat tosi vastuulliselta ja hyvältä kasvattajalta siksi mietinkin ei ole pakko vastata mutta minkä ikäinen olet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että olet jo pidemmän aikaa seuraillut ja saanut positiivisen kuvan. :) Olen tällä hetkellä abiturientti, joten siitä voi sen iän suunnilleen päätellä. :D

   Poista