18. elokuuta 2014

Kodinetsijät vol 2


Milla Magia - uudessa kodissa J
soopelinruskea naaras
s. 12.6.2014 - 2kk
e. Daydream   &  i. Tabaluga

"Milla" on toinen Myyn kaksilapsisesta poikueesta ja onkin siskonsa kanssa ollut niin emän kuin ihmistenkin lellikkilapsi. Milla on ruumiinrakenteeltaan isohko ja hyvin nallemainen tyttö. Luonteeltaan hyvin rohkea ja aina vastassa aitauksen ovella. Todella kiltti käsitellä ja on sylissä nätistä kaikkina muina aikoina, paitsi ruoka-aikaan. Silloin ei oikein malttaisi, sillä ruokakupille on yleensä päästävä keinolla millä hyvänsä. Milla on ollut pienestä pitäen aikamoinen herkkusuu, ruoka siis maistuu hyvin. :D Asustelee edelleen siskonsa ja mammansa kanssa kimpassa, voidaankin myydä yhteiseen kotiin allaolevan emänsä kanssa! - MYYTY

-----------------

Daydream

soopelinsininen naaras
s. 22.3.2012 - 2v
e. Stjärnebackens Skoijig   &  i. Don Chico

"Myy" on luonteeltaan todellinen toiminnan nainen. Myy rakastaa kovasti ulkoilua, kaivelua, kiipeilyä ja vapaana kirmaamista. Myy ei kuitenkaan ole mitenkään kovin ylienerginen, vaan vähän aikaa touhuttuaan heittää jalat pitkäksi ja menee torkuille keräämään voimia. Rapsutuksista Myy pitää kovasti ja on myös täysin tottunut kaikenlaiseen käsittelyyn. Ennen mammalomia Myy kierteli jonkun aikaa lemmikkinäyttelyissä ja nappasi sieltä useampia BIS-sijoituksia. Myy on saanut meillä kaksi poikuetta ja nyt olisikin aika siirtyä "eläkkeelle" jalostuspuuhista. Etsinnässä olisi siis ihana lemmikkikoti, jossa on Myyn ihanan luonteen ja ison persoonan mentävä aukko. Myy voi muuttaa myös yhdessä ylläolevan tyttärensä kanssa!

-----------------

Stella Nova - uudessa kodissa Js. 28.8.2012 - 2v
e. Novalee    &   i. PLU-11 Quantum of Solace
musta kirjava risteytystyttö

"Stella" on syntynyt meillä ns. hoitokodissa sisaruksineen ja ihastutti minua söpöllä olemuksellaan niin kovasti, että päädyin adoptoimaan tämän tyttösen. Stella on risteytys, jonka isä on venäläinen (eli meidän Taavi) ja emästä löytyy muun muassa hollantilaista ja leijonaharjasta. Stella on luonteeltaan valloittava, todella kiltti ja seurallinen pupu. Stella pitää rapsutuksista ja kaikenlaisesta yhteisestä tekemisestä. Stella on tottunut ulkoilemaan niin valjaissa kuin vapaanakin. Stella on hirmuisen kiintyväinen ihmiseen ja monesti ulkonakin yrittää itse kiivetä syliin sen sijaan, että juoksentelisi tutkimassa nurmikoita. Stella on myös hieman herkkä luonteeltaan, joten saattaa joskus jännittää uusia asioita. Stellalle on etsinnässä lemmikkikoti, jossa olisi paljon huomiota ja aikaa tarjota tälle ihanalle pupulle. - MYYTY

-------------

LU-13 Je t'aime

sininen soopelinaaras
s. 16.8.2012
e. Stjärnebackens Skoijig   &   i. Brookside Jaguar

"Jayla" on luonteeltaan eloisa ja hieman rasavilli soopelineiti. Energiaa ja vauhtia riittää siis! Jayla on kuitenkin myös hyvin sympaattinen ja rakastava tyttö, joka nauttii rapsutuksista ja on nätisti käsiteltäessä. Jayla on myös hyvin iloinen ja seurallinen luonne, usein ihmisen nähdessään tai ruoka-aikana hetkeksi "sekoaa" innostuksesta. Pieni mutta vauhdikas pakkaus suurella sydämellä etsisi nyt omaa ihmistä lemmikkikodista.

-----
Kuten aikaisemmin kerroin, vähennämme hieman kanien määrää ja siksi useita hyvin rakkaita ja ihania pupuja etsiskelee nyt sopivaa kotia. Kaikki kanit ovat syntyneet ja eläneet koko elämänsä meillä. Kerron mielelläni lisää kaneista ja vastailen kysymyksiin yms. sähköpostitse tai puhelimitse. Kuviakin voin lähetellä enemmän ja kaneihin saa tietysti tulla myös tutustumaan tänne meille. Kaneja kyseltäessä toivoisin kerrottavan aina hieman myös tarjolla olevasta kodista. :)

Kurkkaa myös aikaisemmin esitellyt poikaset Rebekah, Windsor ja Cusco!

Yhteys: veerasemi@gmail.com / 040 4179720

Kuljetusmahdollisuuksia lähiaikoina: Pyhtää, pääkaupunkiseutu ja yhdessä voidaan varmasti järjestää kuljetuksia myös pidemmälle Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti