18. elokuuta 2014

Kodinetsijöitä

Nantes - uudessa kodissa Jsoopelinruskea naaras
s. 8.5.2014
e. Gwanda*  &  i. Velvet Teddy

Nantes on reipas ja utelias tyttö. Äidiltä on peritty selkeästi laiskan rempseää luonnetta, vaikka myös intoa kaikenlaiseen puuhailuun ja touhuiluun löytyy. Nantes on kotiinjäävää siskoaan paljon rohkeampi luonteisempi ja onkin siskoksista yleensä ensimmäisenä ovella vastassa. Kameralle poseeraa kuin vanha tekijä eikä muutenkaan ulkonakaan arastele. Mukava nuori venäläistyttö, joka sopii monenlaiseen kotiin. Nantes voidaan myydä myös samaan kotiin allaolevan emänsä kanssa! - MYYTY
----------------

Gwanda*


soopelinruskea naaras
s. 29.5.2012 - 2v
e. Stjärnebackens Stina  &  i. JV-12 Lövbackens Oswald**


"Nanna" on siskonsa kanssa yksiä meidän kanilan parhaimmista jalostusnaaraista. Nyt on kuitenkin Nannalta sen verran hienoa jälkikasvua jo jemmassa, että mamma saa siirtyä "eläkkeelle". Nanna on nuorempana tehnyt hienon näyttelyuran (95, BIS1) sekä nyttemmin hoitanut kaksi pesueellista pienokaisia tähän maailmaan. Nanna on luonteeltaan hieman hitaastilämpenevä, mutta omia ihmisiään kohtaan todella rakastava. Pahaa sanaa ei voi tästä neidistä sanoa. Nanna on perusluonteeltaan aika rauhallinen ja miettii ennen kuin toimii. Silloin tällöin innostuu kyllä kovastikin peuhaamaan häkin sisustusprojektien sun muiden kanssa. Nannan jälkikasvu on ollut tasaisen hyvää, joten jalostukseen olisi kyllä melkoinen helmi. Mutta erittäin mielelläni myisin Nannan myös lemmikkikotiin rentoa kotielämää viettelemään. Nanna voidaan myydä yhdessä ylläolevan tyttärensä kanssa!
---------------

Dijon
soopelinruskea uros
s. 8.5.2014
Gwanda*  &  i. Velvet Teddy

Dijon on luonteeltaan rohkea ja seurallinen nuorimies. Pitää kovasti ihmisistä ja rapsutuksista ja on myös helppo kani käsitellä. Dijon ei ole luonteeltaan kovin ylienerginen tai myöskään erityisen urosmaisia piirteitä en ole (ainakaan vielä) huomannut. Aika lupsakka ja rento poju siis kyseessä, vaikka tietysti tietysti toimeliaisuutta ja vauhtia löytyy tarvittaessa, onhan kuitenkin kyseessä parhaassa iässä oleva nuori mies. ;)
------------------

Jamelia

soopelinruskea naaras
s. 20.1.2014
e. Cinderella    &   i. Wolfgang

"Elli" on luonteeltaan hieman ujohko ja vaatii hieman tutustumista uusiin asioihin. Ei kuitenkaan ole missään tapauksessa arka, vaan pitää silityksistä ja on todella hyvä käsitellä. Elli on myös todella kiltti kani, ei juurikaan osoita mieltään mistään enkä ole havainnut naaraille hyvin tyypillistä murrosikäkään oikeastaan ollenkaan. Elli on kuitenkin utelias ja usein istuukin joko mökkinsä katolla tai heinäkorissaan koreana tarkkailen muun kanilan menoa. Elli on myös mahtava poseeraaja kameran edessä, kuten kuvista näkyykin. Elli voisi olla mukava kaveri myös näyttelyihin, mutta tietysti sopii mainiosti myös lemmikkikotiin.
------------------

Dare Devilsoopelinruskea uros
s. 8.5.2014
e. Serenade &  i. Spirited Away

"Devil" ei ole luonteeltaan lainkaan lempinimensä mukainen, vaan oikein kultainen poika on kyseessä. Aina vastassa häkin ovella ja nauttii mielellään rapsutteluista. Reipas ja energinen poika kyseessä, eli tykkää ulkoilla, kaivella ja kiipeillä esimerkiksi tasoilla. Devil on melkoinen hassuttelijaluonne, joskus poika löytyy nukkumasta mitä mielenkiintoisemmista asennoista ja joskus Devil keksii itsekseen kaikenlaisia hölmöjä leikkejä ajanvietteeksi. Devil on myös todella rohkea, eikä yhtään arastele uusiakaan asioita.

----------------
Kuten aikaisemmin kerroin, vähennämme hieman kanien määrää ja siksi useita hyvin rakkaita ja ihania pupuja etsiskelee nyt sopivaa kotia. Kaikki kanit ovat syntyneet ja eläneet koko elämänsä meillä. Kerron mielelläni lisää kaneista ja vastailen kysymyksiin yms. sähköpostitse tai puhelimitse. Kuviakin voin lähetellä enemmän ja kaneihin saa tietysti tulla myös tutustumaan tänne meille. Kaneja kyseltäessä toivoisin kerrottavan aina hieman myös tarjolla olevasta kodista. :)

Kurkkaa myös aikaisemmin esitellyt poikaset Rebekah, Windsor ja Cusco!

Yhteys: veerasemi@gmail.com / 040 4179720

Kuljetusmahdollisuuksia lähiaikoina: Pyhtää, pääkaupunkiseutu ja yhdessä voidaan varmasti järjestää kuljetuksia myös pidemmälle Suomeen!

4 kommenttia:

 1. Vitsi toi Jamelia siis Elli on upeen näkönen! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli on pieni poseprinsessa <3 Siitä sulle hyvä pupu ;D

   Poista
  2. haha, ois kyl cool mut njääh oisko estetykki samalXD Ei mut oikeesti toi söpöys sulatti mut :3

   Poista
  3. Noooo kyllä se heinäkoriin päiväunille hyppää hienosti!! 8)

   Poista