10. syyskuuta 2014

Nuoria poikia viiksekkäitä

Kuvasia jostain ikuisuuden takaa meidän kotiin jäävistä nuorukaisista. Aika ihanuuksia. :)
Jonkun verran on jo kaneja lähtenyt uusiin koteihin, muun muassa Stella muutti eilen aivan mahtavaan paikkaan, jossa tulee varmasti viihtymään. Päivittelen nuo myyntipostaukset tuonne kotia etsii- välilehdelle, joten sieltä kannattaa seurailla tilannetta, mikäli on pupua etsimässä. 

Muuten tämä kuukausi (kuten pari edellistäkin) tulee olemaan hyvin hiljainen blogin puolella. Minulla on tällä hetkellä niin paljon koulujuttuja, etten ehdi kirjoitella enkä viitsi edes ottaa stressiä blogin sisällöstä. Mutta lupaan, että noin kolmen viikon päästä palaamme aktiivisesti taas kartalle, kun tämä hullunmylly koulun kanssa loppuu. :) Lokakuulle onkin monia mukavia juttuja varastossa, kun nyt on ollut vähän hiljaisempaa. Ainakin uusi venäläisesittely ja kanilanesittely tullaan toteuttamaan heti, kun kokoonpano kanilassa vähän tasaantuu - toisin sanoen kevään myytävät poikaset pääsevät muuttamaan omiin koteihin. Näiden uskoisin olevan monille mieluista luettavaa. Lisäksi tulen jossain muodossa toteuttamaan myös pienen lukijakyselyn, niin pääsette tekin ääneen ja minä tiedän paremmin mihin suuntaan kehittää blogia tämän hiljaisemman jakson jälkeen. Tällä hetkellä pyydän teiltä hieman kärsivällisyyttä, kohta päästään kyllä taas uuteen vauhtiin. :) 

Nimiteemat eivät muuten varmaan vielä ole olleet blogissa? No, korjataanpas vahinko! Nannan lapsokaiset saivat nimensä Ranskan kaupungien mukaan. Tytöistä tuli Avignon ja Nantes, pojista Dijon, Marseille ja Grenoble. Seran poikue nimettiin kaikkien aikojen parhaimman hömppäsarjan jaksojen nimien mukaan, eli Gossip Girl toimi tässä innoituksena. Pojat saivat nimikseen Montrous Ball, Double Identity ja Dare Devil, tytöt taas Poison Ivy ja Serena. Viimeisen kohdalla sovelsin hieman, nimesin Narun ensin It-Girliksi, mutta loppuen lopuksi se ei istunutkaan tytölle. Vaihdoin sen sitten Serenaan, mikä sopiikin ihan hyvin, onhan Serena kuitenkin ko. jakson It-Girl. ;) Myyn kaksoset taas saivat nimensä "tyttöpahisten" mukaan. Mamma kun oli pahaa-aavistamattomasti nimetty päiväunelmaksi ja paljastui myöhemmin meidän jekkumaakari numero ykköseksi, niin nyt ei sitten manata kohtaloa. Nimiksi jäivät siis Milla Magia ja Godzilla. :) 

 Marseille
"Masi"
e. Gwanda* i. Velvet Teddy

Masi on ihana perusjätkä rauhallisella luonteella. Masi tykkää kovasti rapsutuksista ja muiden pupujen hajujen haistelusta. Masi ei ole niitä vauhdikkaimpia tapauksia, vaan mielummin ottaa kaikessa rauhassa päikkärit kuin hyppii pitkin seiniä. Itse olen jo kovin tykästynyt Masiin. 

 Double Identity
"Doble"
e. Serenade  i. Sprited Away
Doble on aika vauhdikas ja touhukas nuorukainen. Pöydälläkään Doble ei pahemmin poseeraukseen jaksanut keskittyä, vaan tarkkaili vain puutarhassa juoksevia sisaruksiaan. Päästyään itse nurmikolle Doble ei taas pysynyt yhtään paikallaan - ei siis kovin hyvä linssilude tämä poika. :D Doblelle olisi ehkä pitänyt keksiä jokin toinen lempinimi, sillä sekoitan ne itsekin Nopan kanssa aivan koko ajan!

 Avignon
"Aava"
e. Gwanda*  i. Velvet Teddy

Aava asuu vielä mammansa hoivissa. Nanna jopa imettää tätä ei-niin-kovin-pikkuista tytärtään. :D Aava on luonteeltaan aika päättäväinen ja komentaa toisinaan jopa äitiään. Aava on vauhdikas ja rapsutuksia rakastava tyttönen, mutta sylissäolosta Aava ei niin välittäisi (harjoittelemme tätä).

 Grenoble
"Noppa"
e. Gwanda* i. Velvet Teddy

Noppa on vielä hieman ujo luonteeltaan, mutta hyvin utelias. On hauska seurata kuinka Noppa koko ajan reipastuu lisää. Noppa on myös käytökseltään hyvin sievä ja vaikka hieman jännittää käsittelyä, on kuitenkin kauniisti sylissä. Noppa kaipaa hieman erikoishuomiota, jotta pääsisi eroon ujoudestaan.
Godzilla
"Silla"
e. Daydream  i. Vincent*

Silla on luonteeltaan todella mukava ja tomera neiti. Kokoa Silla on kasvanut ihan ennätysvauhtia, olihan se vain kaksilapsisesta poikueesta. Silla asustelee vielä mamman helmoissa ja maitobaarin luona. Silla on saanut äidiltään rempseää ja rentoa luonnetta, ottaakin elämän enimmäkseen rennosti. :)Kalinda
"Nadia"
e. Cinderella   i. Wolfgang

Natsku alkaakin olla jo aikuisen naisen mitoissa! Omistajan iloksi Nadia on myös kasvattanut itselleen suloisen leukarepun... Aloin jo harkita, että pitäisin kotona Natskun hieman sutjakamman siskon Jamelian, mutta kappas mitä huomasinkaan tänään illalla - Jamsullekin oli ilmestynyt päivän aikana leukapussi! :D Luonteeltaan Nadia on naisellisen päättäväinen ja kertoo kyllä oman mielipiteensä, vaikka sitä ei niin kysyttäisikään. ;) Paremmin tutustuttaessa Nadia on kuitenkin oikein kultainen neiti ja hyvin miellyttävä käsitellä.

Alla vielä pieni esimerkki siitä, miten nämä poseeraustaidot tuntuvat hyvin usein osuvan sisarusparvessa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti