3. syyskuuta 2014

Pyhtään paras

Nyt kovin montaa sanaa tai kuvaa irtoa, mutta halusin kuitenkin saada tännekin Pyhtään kuulumiset. Näyttelykauden avaus meni meidän osalta täysin nappiin, nimittäin pikkuinen Jeli nappasi koko näyttelyn voiton! Jeli on kyllä komeassa kunnossa, mutta vähän vauvamainen vielä, joten ihan tälläistä menestystä en odotellut... no mutta, en valita en! Plakkarissa on nyt siis myös ensimmäinen serti pojalle, saa nähdä onnistutaanko nappaamaan niitä vielä lisää syksyn aikana...

Myös muilla venskuilla meni ihan ok:sti, pisteitä tuli 93,5-93 väliltä. Meidän, kuten monen muunkaan, kanit eivät olleet ihan parhaassa iskussa, koska paha karvanvaihto ja kuvioiden katoaminen kuuman kesän vuoksi vaivasivat. Tähän päälle vielä muutaman neidin justiinsa levähtävät leukapussit...:D Kolme pupua jäikin suosiolla suoraan kotiin, mutta eiköhän nämä loputkin ehdi tässä syksyn aikana vielä parannella pisteitä.

Meillä on myös taas vauvoja, sillä viime perjantaina Hannah sai neljä poikasta ja Jade kahdeksan, joista valitettavasti vain kolme selvisi/syntyi elossa. Jaden poikueeseen en ole oikein tyytyväinen noin suuren kuolleisuuden vuoksi, vaikka ensikertalainen toki olikin kyseessä. Eli pienillä poikueilla mennään ja eiköhän niistä tule taas poikasten kasvettua tänne kuvia. :)
Best In Show 1 
Jellbana*

2 kommenttia: